Çift mühürlü app plaka yapacak yer aranıyor...

ispanyol plaka diye bahsedenler çıkıyor başka sitelerden de o yüzden sordum burada bilen war mı.çift mühürlü mü.nerede kaça yaptırdın ve şuana kadar ekiplerle başınız ağrıdı mı.özellikle bebek çıkışındaki ekipler çok...oluyor.kusura bakmayın ama cidden öleler...

ispanyol plakayı bende bilmiyorum ama app plaka için konuşabileceğin bi yer billiyorum.dayımın oğlu trafik müşavirliği işi yapıyo.yeri de vatan caddesi üzerinde.istersen onunla görüştürebilirim..

karışık işler arkadaşlar her şeyi yaparım da plaka hayır. ne verdilerse kes kalınlaştır güzelleştir onuda yapıştır çif taraflı bant ile kullan derim.

karışık işler arkadaşlar her şeyi yaparım da plaka hayır. ne verdilerse kes kalınlaştır güzelleştir onuda yapıştır çif taraflı bant ile kullan derim.
+99999

bende verdiği plakayla oynuyorum...
değiştirmem...
üstüne film cektim.
sevmedim gri bant cektim
oda olmadı sevmedim karbon cektim:) .
şimdi yeni projelerim var bakalım:D

kazalı olmasa tamam da işte.biraz nahoş duruyor şuan.yoksa plaka güzel durumda olsa hiç girişmicem bu işe....

Plakaları sadece ve sadece emniyet mühürler.Gerek bir gerek iki mühür :D

Onu da nasıl yaptırırsın? Varsa emniyette bi tanıdık şöle en babasından bastırırsın plakanı götürür mühürletirsin :) Kaç mühür mü o da sana kalmış :kop:

+99999

bende verdiği plakayla oynuyorum...
değiştirmem...
üstüne film cektim.
sevmedim gri bant cektim
oda olmadı sevmedim karbon cektim:) .
şimdi yeni projelerim var bakalım:D

filmli plakaya bişe demiyorlar mı??

bir hurafedir gidiyor...
bendaha görmedim cift mühürlü app plaka...

haa mühürüde kendisi vuruyorsa plakacı ona bişey diyemem.
ama alenen sahte.
sahteciliktende hapise giremem.
bir nevi resmi evraktır cünkü plaka....
o plaka emniyete girsede, mühürlensedei mühürleyen adam yok ben mühürlemedim derse cezaya mahkumsunuz arkadaşlar...
cünkü adamların böyle bir yetkisi yok...
kimseyede bişey ispat edemezsiniz...

:alkis: :good: aynen katılıyorum.yapmayın böyle işler başımız belaya girmesin...

emniyette tanıdığı olmayan biri için maliyeti ne kadar yeni plaka almanın ben plaka ile ilgili üç başlıkta da cevap arıorum bende 94'ten kalma (gülmeyin) mavi tr logosuz plaka var 13 kış geçirmiş araba plaka da bayaa çirkinleşmeler var darbesi falanı flnı yok ama bende değiştirmek istiyorm.
çerçevesiz beyaz renkli araba olduğu için güzel bişey yaptırmak istiyorum forumda da yeniyim yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen pm atsınlar.
saygılar sevgiler

arkadaşlar bizim burda 06 PLT 06 hundaı bi araçta app plaka+mühür var
acaba plt diye mi mühürlendi

Geri