Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım benim aracımda beykoz kayıtlı idi 2002 yılında ben beykoz şubesine 320 tl para verdim app yaptırmak için ne konuşuyorsun bilmeden arkadaşım işi bilmiyorsan atlamıycaksın oke yaptığın iş çok ayıp senin ... sen 70 i 100 ü geçtim 120 tl den beykoza plaka yaptır çift mühürlü orjinal ben tüm opelim nete plaka dağıtıcam bedavadan oke ....
ımzamı goruyormusun. ordakı hondayı goruyormusun. onun plakasını goruyormusun. o plakayı sorgulatmayı bılıyormusun. işte o plakalar orjınal cift muhurlu. ayrıca amacın app plaka yaptırmak ısteyenlere yardım etmek olsaydı bu kadar celallenmezdin. niyet ticaretse, pazar yerine doğru ...
walla ben direk emniyette bi komser tanıdığımla görüştüm app olduktan sonra mühür var yada yok pek farketmiyor cezai işlem uygulanıp plakalara el konuluyormuş. bu yüzden mühürü pek sallayacaklarını sanmıyorum