çift akü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slymnkrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar kapasitör ne yapacak. elektrik enerjisi mi üretecek?

Depolayacak...

depolamak için aküden alacak sonra, tekrar kullanıma verecek . aslında böyle de değil. yani hiçbirşey. bir anlamı yok.

ikinci akü kullanımında akü garantisi iptal olur haberin olsun :D:D:d benden bir uyarı sana :d sonraki doğabiilecek sorunlardanda muaf tutmus olursun akü üreticisini :d

kapasitör kullan bencede hem ikinci akünün jarş kabloları kalın olması lazım bagaja kadar kalın kablo döşenmesi uğraştırır. kapasitör en güzeli. zaten ses yükselince güce ihtiyacın olacak oda ani ve güçlü bas vuruşlarında kendini hissettiri pat diye kapar anfi kendini tesisatına göre iki kapasitör al aküden daha kullanışlı olur.

toprak ne diyorsa odur. dinle onu aksaraylı diyorsa doğrudur :D

4 tane infinity 30 cm subwoofer,2 yada 3 çift mıd bass,jbl 1201.1 bas anfisi ve jbl 75.4 mid anfisi takacağım,bir tanede 1 farad kapasitör war elimde oda takılacak,belki 1 tane daha kapasitör alabilirim bunlara ek olarak.Daha önce eski aracım uno da bagajı komple iptal edip 1201.1 le 2 tane 30 cm jvc subwoofer kullanmıştım tek aküyle we 1 farad kapasitörle ama yetmiyordu sesi kesiyordu,akşamları yolda giderken bas wurdukça farlar azalıp çoğalıodu :)onun için ikinci akü koymayı düşünüyorum,ama napıcam bilmiyorum marş motoru falan arıza yaparmı acaba:(

Son düzenleme:
Değerli arkadaşım

2 ayrı akü birbirine paralel bağlanıp uzun süre çalıştırılamaz. çalıştırılsa da amperi yüksek olan akü düşük olan aküyü sadece besler.

yapman gereken 2 şık var

1) Arkadaşların bahsettiği gibi 1 veya 1,5 faradlık kapasite bağlayacaksın
veya
2) aracına 2.bir alternatör bağlattırıp bu alternatörle 2. aküyü besleyeceksin

kolay gelsin

tamam sağolasın bunu bi araştırcam daha olmadı getirttiririz

Geri