CHECK yazısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farları gündüz de açsa gündüz de uyarı verecek. ben senin gibilere diyecek kelime bulamıyorum.

ismail_budak' Alıntı:
habu prince de bankacımı 40 yıllık ustamı belli deil abicim ne alaka ecuyla temassızlıkla...adamı korkutuyosun ecu mecu diyosun...yok bari ecuyu degiştirsin komple bu ecu bitek akşamlarımı iletkensizlik yapıyor...

arkadaşlar forumda araştırdım bulamadım 98 vektra cd var bende yeni aldım dijital ekranın sağ alt köşesinde saatin yanında check yazısı var o yazı gündüzleri görünmüyor akşamları ise görünüyor acaba bir arızamı var yoksa gece diğer ışıkların yansımasından dolayımı yanıyormuş gibimi görünüyor bi yardımcı olursanız sevinirim birde bunun saatini nasıl ayarlıyoruz....TEŞEKKÜRLER
ilk kontagı açtıgında arıza ismi yazıyor ne yazdıgını söylersen sorun kalmaz.Araba çalışınca CHECK yazısı bir süre sonra sönüyor.Sen o yazıyı gündüz görmen için biraz gölge bir yere çek kontagı ilk açtıgında CHECK yazısının üstünde Yabancı dilde arıza adı yazar onu söylesen çözümü bulunur.Motor yagına ve suyuna bak başına dert açma...

habu prince de bankacımı 40 yıllık ustamı belli deil abicim ne alaka ecuyla temassızlıkla...adamı korkutuyosun ecu mecu diyosun...yok bari ecuyu degiştirsin komple bu ecu bitek akşamlarımı iletkensizlik yapıyor...
çok ilginç bir tepki...Burada herkes bildigi veya yaşadıgı olaydan dolayı yapılan veya yapılabilecek işlem hakkında görüş bildiriyor.Eger yanlış ise dersin böyle böyle olursa düzelir.Bu şekilde bir yazı yazmak pek hoş olmuyor.Senin ALUÇLar olayında Aluçların verdigi cevapdan dolayı senin haklı oldugunu çogunluk savundu ama senin de uslubun pek hoş degil yani...Ha ben bankacı degilim ama senin yaşın kadar da arabaya binmişligim var İsmail bey...Ve başımızdan bir sürü olay geçti geçen olaylar ile de yazıyorum ama bundan sonra sanırım SANA DANIŞMADAN yazamayacagız...

habu prince de bankacımı 40 yıllık ustamı belli deil abicim ne alaka ecuyla temassızlıkla...adamı korkutuyosun ecu mecu diyosun...yok bari ecuyu degiştirsin komple bu ecu bitek akşamlarımı iletkensizlik yapıyor.

Check Out...

ne biçim bi tepki herkes yardımda bulunmaya çalışıyor kendi bilgileri dahilinde.en azından tepkini werdikten sonra tjet muhtemel sorun şudur die yönlendirebilirdin.ustalık bilgilerini sunmanı bekleyen de yok zti senden.ayrıca herkes herşeyi dooru hatrlamak zornda deildir.yanlış bilinenler warsa düzeltilir.ahkam kesmekle hiçkimse bir yere waramaz...

Millet, uğraşmayın şu İsmail Budak'la... ben onu gözden çıkardım, huyu bu adamın, herkesle kavga etsin...
Sorunu ben çözdüm, eski tecrübelerimle yönlendirdim arkadaşı ve sorun düzeldi. Maksat forumdaki arkadaşlarımızın sorunu düzelsin, ben gerisini takmıyorum, bildiğimi de esirgemiyorum.

Millet, uğraşmayın şu İsmail Budak'la... ben onu gözden çıkardım, huyu bu adamın, herkesle kavga etsin...
Sorunu ben çözdüm, eski tecrübelerimle yönlendirdim arkadaşı ve sorun düzeldi. Maksat forumdaki arkadaşlarımızın sorunu düzelsin, ben gerisini takmıyorum, bildiğimi de esirgemiyorum.
Sorun sen ben olayı degil söylenen söz sana bana herkese olabilir.Burası KAHVEHANE degil o kendi arkadaşlarıyla nasıl konuşursa konuşsun ama burada o sözleri kimseye söyleyemez.Sorun senle ilgili degil prince sorun sitedeki hal ve hareketleri hitap şekilli...
Şimdi ben askerim size silah dersi vermem gerekiyor başka konularda fikir söylemek için ondan izin mi alacagız...Konuşma tarzına dikkat etsin yeterli saygısızca ve ukala şekilde kimseye yazamaz...Ben,sen,o biz siz onlar fark etmez..

ecu ile bu sorunun alakası yokki bişeyler yanmıyor belli

aksamları yanıyormus chek yazısı. anun ıcın ampullerden suphelenmek lazım

burda 2 tane usta bunları söylüyor ve prince halen ecudandır diyo sizce hangisi daha iyi biliyodur prince mi yoksa 2 tane ustamı...kendi nerden bilebiliyor hemen ecunun bozuk oldunu...insanların kafasını karıştırıyor ecu bozuk diye

ben terbiyeyi saygıyı senden ögrenemem çünkü ben senin gibi insanlara özel mesajdan ana avrat küfür yazmıyorum ben ne yapıyorsam herkezin huzurunda yapıyorum hiç olmazsa...

arıza için 3 kişi yorum yapıyor, 2 si ustamız, kaldıki senden daha çok saygım vardır kendilerine, hiç bir zaman için terbiye sınırımızı aşmadık , 3. kişide ben.

arızayı ben buldum, sonuçta önemli olan arızanın bulunmasıydı,kimin bulacağı önemli değil, Tansu Ustamda bulabilirdi, Musa Ustamda bulabilirdi, nitekim gerekli yorumları yaptılar, hepimiz sesli düşündük, sinerji yarattık ve sorunu çözdük. burası bir topluluk, herkes saygı - sevgi çerçevesinde sohbet ediyor, aracıyla ilgili bir sıkıntısı varsa foruma yazıyor, herkes çözüm için çalışıyor, yani insanlar burda tecrübelerini yazıyor.

sen ise kalkmışsın Prince milletin kafasını karıştırıyor diyorsun, sor bakalım sorunu çözülen üyemize, kafası karışmışmı, yoksa sorunu ortadan kalktığı için mutlu mu?

kaldı ki kafası karışacak bir kişi var, o da sorunu olan kişi.. o ne sensin , ne benim, ne de bir başkası..

ben kimseye ana-avrat küfür etmedim, böyle saçma sapan şeyler yazıp kendini daha da küçük düşürme..

bu toplum gün gelir, seni barındıramaz hale gelir. seni çekemez hale gelir, işte o gün yaptığın hataların farkına varırsın, ama iş işten geçmiş olur, o yüzden sana tavsiyem toplum içinde nasıl davranacağını öğren, üstüne vazife olmayan şeylere karışma, çizmeyi de aşma.. çizmeyi aşarsan haddini bildirirler..

İyi günler..

burda 2 tane usta bunları söylüyor ve prince halen ecudandır diyo sizce hangisi daha iyi biliyodur prince mi yoksa 2 tane ustamı...kendi nerden bilebiliyor hemen ecunun bozuk oldunu...insanların kafasını karıştırıyor ecu bozuk diye

ben terbiyeyi saygıyı senden ögrenemem çünkü ben senin gibi insanlara özel mesajdan ana avrat küfür yazmıyorum ben ne yapıyorsam herkezin huzurunda yapıyorum hiç olmazsa...

vardır bi sorunu... o yüzden bıraktım ben

Sorun sen ben olayı degil söylenen söz sana bana herkese olabilir.Burası KAHVEHANE degil o kendi arkadaşlarıyla nasıl konuşursa konuşsun ama burada o sözleri kimseye söyleyemez.Sorun senle ilgili degil prince sorun sitedeki hal ve hareketleri hitap şekilli...
Şimdi ben askerim size silah dersi vermem gerekiyor başka konularda fikir söylemek için ondan izin mi alacagız...Konuşma tarzına dikkat etsin yeterli saygısızca ve ukala şekilde kimseye yazamaz...Ben,sen,o biz siz onlar fark etmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri