arıza için 3 kişi yorum yapıyor, 2 si ustamız, kaldıki senden daha çok saygım vardır kendilerine, hiç bir zaman için terbiye sınırımızı aşmadık , 3. kişide ben.
arızayı ben buldum, sonuçta önemli olan arızanın bulunmasıydı,kimin bulacağı önemli değil, Tansu Ustamda bulabilirdi, Musa Ustamda bulabilirdi, nitekim gerekli yorumları yaptılar, hepimiz sesli düşündük, sinerji yarattık ve sorunu çözdük. burası bir topluluk, herkes saygı - sevgi çerçevesinde sohbet ediyor, aracıyla ilgili bir sıkıntısı varsa foruma yazıyor, herkes çözüm için çalışıyor, yani insanlar burda tecrübelerini yazıyor.
sen ise kalkmışsın Prince milletin kafasını karıştırıyor diyorsun, sor bakalım sorunu çözülen üyemize, kafası karışmışmı, yoksa sorunu ortadan kalktığı için mutlu mu?
kaldı ki kafası karışacak bir kişi var, o da sorunu olan kişi.. o ne sensin , ne benim, ne de bir başkası..
ben kimseye ana-avrat küfür etmedim, böyle saçma sapan şeyler yazıp kendini daha da küçük düşürme..
bu toplum gün gelir, seni barındıramaz hale gelir. seni çekemez hale gelir, işte o gün yaptığın hataların farkına varırsın, ama iş işten geçmiş olur, o yüzden sana tavsiyem toplum içinde nasıl davranacağını öğren, üstüne vazife olmayan şeylere karışma, çizmeyi de aşma.. çizmeyi aşarsan haddini bildirirler..
İyi günler..
burda 2 tane usta bunları söylüyor ve prince halen ecudandır diyo sizce hangisi daha iyi biliyodur prince mi yoksa 2 tane ustamı...kendi nerden bilebiliyor hemen ecunun bozuk oldunu...insanların kafasını karıştırıyor ecu bozuk diye
ben terbiyeyi saygıyı senden ögrenemem çünkü ben senin gibi insanlara özel mesajdan ana avrat küfür yazmıyorum ben ne yapıyorsam herkezin huzurunda yapıyorum hiç olmazsa...