aksamları yanıyormus chek yazısı. anun ıcın ampullerden suphelenmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prince' Alıntı:led lamba kullanmıyorsun değilmi arkadaşım ?
METSEL' Alıntı:hayır her lambası orjinal. hatta yetkili serviste dedilerki eskiyen lambalar tam akım göstermez gibi birşeyler söylediler bende park lambalarından tutunda plaka lambalarına kadar bütün lambaları değiştirdim sonuç yinede olumsuz. parkları yakıyorum yaklaşık bir dakika içerisinde lamba yanmıyor kontrol et diyor kısaları yakınca herşey normal. ama durum anormal anlayacağınız
bu arada ECU nedemek ben bilmiyorum açıklarmısınız
METSEL' Alıntı:hayır her lambası orjinal. hatta yetkili serviste dedilerki eskiyen lambalar tam akım göstermez gibi birşeyler söylediler bende park lambalarından tutunda plaka lambalarına kadar bütün lambaları değiştirdim sonuç yinede olumsuz. parkları yakıyorum yaklaşık bir dakika içerisinde lamba yanmıyor kontrol et diyor kısaları yakınca herşey normal. ama durum anormal anlayacağınız
bu arada ECU nedemek ben bilmiyorum açıklarmısınız
METSEL' Alıntı:sadece parkları açınca Headlight tail check gibi birşey yazıyor kardeşim tükçesi yanmayan lamba
tail:arka,kuyruk demek bilmiyorum yardımı olur mu...METSEL' Alıntı:sadece parkları açınca Headlight tail check gibi birşey yazıyor kardeşim tükçesi yanmayan lamba