CHECK yazısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aksamları yanıyormus chek yazısı. anun ıcın ampullerden suphelenmek lazım

prince' Alıntı:
led lamba kullanmıyorsun değilmi arkadaşım ?

hayır her lambası orjinal. hatta yetkili serviste dedilerki eskiyen lambalar tam akım göstermez gibi birşeyler söylediler bende park lambalarından tutunda plaka lambalarına kadar bütün lambaları değiştirdim sonuç yinede olumsuz. parkları yakıyorum yaklaşık bir dakika içerisinde lamba yanmıyor kontrol et diyor kısaları yakınca herşey normal. ama durum anormal anlayacağınız :confused:

bu arada ECU nedemek ben bilmiyorum açıklarmısınız

Electronic Control Unit ( kısaca aracın beyni)

verdiği uyarı ne ? " Headlight " mı ?

METSEL' Alıntı:
hayır her lambası orjinal. hatta yetkili serviste dedilerki eskiyen lambalar tam akım göstermez gibi birşeyler söylediler bende park lambalarından tutunda plaka lambalarına kadar bütün lambaları değiştirdim sonuç yinede olumsuz. parkları yakıyorum yaklaşık bir dakika içerisinde lamba yanmıyor kontrol et diyor kısaları yakınca herşey normal. ama durum anormal anlayacağınız :confused:

siz aracın ilk sahibimisiniz? araçta önden darbe var mı ? veya elektrik tesisatında her hangi bir işlemde bulundunuzmu ? veya bulunan oldumu?

METSEL' Alıntı:

ne biçim yol bilgisayarı bu ya neyi kontrol etceğini niye söylemiyor:rulet2:

sadece parkları açınca Headlight tail check gibi birşey yazıyor kardeşim tükçesi yanmayan lamba

Ecu da temassızlık veya Ecu arızası ustam, maalesef :sorry:

METSEL' Alıntı:
sadece parkları açınca Headlight tail check gibi birşey yazıyor kardeşim tükçesi yanmayan lamba

habu prince de bankacımı 40 yıllık ustamı belli deil abicim ne alaka ecuyla temassızlıkla...adamı korkutuyosun ecu mecu diyosun...yok bari ecuyu degiştirsin komple bu ecu bitek akşamlarımı iletkensizlik yapıyor...

arkadaşlar ilginize teşekkürler yağı suyu lambaları bi kontrol edicem zaten bu lamba yanıyomu yanmıyomu oda belli değil başka hiçbir yazı yada uyarı yok gündüzleri yazı görünmüyor akşamları yani karanlıkta CHECK yazısı okunuyor o kadar

METSEL' Alıntı:
tail:arka,kuyruk demek bilmiyorum yardımı olur mu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri