cepdekı mesajları bılgısayara alabılırmıyız

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar cep telefonumdakı mesajlar yakasık 1000 tane ve daha fazlasını sanırım almıyor bız bunları bılgısdayara alabılırmıyız bılgısı olan nasıl yapılacagını bılenımız varmı?
telefonun markası nokıa
modelı n80

6600 için (s60 serisi) öyle bi program wardı ama sizinki için warmı bilmiyorum

hafıza kartını bilgisayara takabilrisin yada bluetooth ile gönderebilirsin

pc suite ile halledersin

pc suıte ı de bluetooth u da denedım olmuyor baska bır program mı lazımkı

Bence sil:D hic ugrasma

mesajlar büyük ihtimalle telefon hafızasındadır mesajların ayarlar kısmından kaydedilen yeri hafıza kartına yönlendirim mesajlar otomatik olarak hafıza kartına kopyalanır hafıza kartındanda sorunsuz alırsınız dikkat edin mesajlar hafıza kartının içindeki system dosyasının altındadır ve system dosyası gizlidir

mesajlar büyük ihtimalle telefon hafızasındadır mesajların ayarlar kısmından kaydedilen yeri hafıza kartına yönlendirim mesajlar otomatik olarak hafıza kartına kopyalanır hafıza kartındanda sorunsuz alırsınız dikkat edin mesajlar hafıza kartının içindeki system dosyasının altındadır ve system dosyası gizlidir

hem telefon hafızası hemde kart hafızası mesajlarla dolu ıkısınıde telefona almak ıstıyorum ama ne system dosyasını bulabılıyorum nede mesajları gızlı dosyaları ac dıyorum yok gozukmuyor

abi pcsuite son versiyonunda bağlanır bağlanmaz mesajları sol tarafında gösteriyor denemişmiydin son sürümü

abi pcsuite son versiyonunda bağlanır bağlanmaz mesajları sol tarafında gösteriyor denemişmiydin son sürümü

6,83 14,1 ı kullanıyorum bumu son surumu

Geri