Cem YILMAZ'ın HOKKABAZI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
film'in galası ve reklamları yapılalı aylar oldu.. bu savaş ay denilen insan o zaman bişey demiyoduda şimdi neden konuşmaya başladı... mahkemeye verse cem yılmazla baş edemez... cem yılmaz canı sıkılsa mahkeme binasını satın alabilecek bi insan...

tartışmaya girmeye deymiyecek kadar gereksiz ve boş bir film

skyeye' Alıntı:
Ya boşverin arkadaşlar yaa Savaş AY tartışmaya bile değmez zavallının teki...sinema yangınındaki sahneyi hatırlayın bi, yüz simsiyah, t-shirt bembeyaz:rolleyes:
walla tebrıkler olay budur:alkis:

skyeye' Alıntı:
Ya boşverin arkadaşlar yaa Savaş AY tartışmaya bile değmez zavallının teki...sinema yangınındaki sahneyi hatırlayın bi, yüz simsiyah, t-shirt bembeyaz:rolleyes:

+ 1:good:

cem yılmazın kalitesi tartışılmaz demiştim.dün izledim Hokkabaz'ı ve gerçekten yine senaryodan ziyade CY beni kopardı.Bence son derece hoş ve kaliteli bi film ama etken derseniz tabiki cem derim.

tutupta Bu filmde iddiacı savaş ay rol alsaydı kendi senaryosuyla (!) 5 kuruş vermezdim.

bir ben böyle düşünüyorum galiba:(her nekadar savaş ay ı sevmesem de) ben savaş ay a hak veriyor ve inanıyorum...bir yanda gayet mantıklı akla yatkın açıklamalar..bir yanda da ne açıklama ne de ikna bi edici söz...

Geri