Cem YILMAZ'ın HOKKABAZI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fcuhadar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar siz Cem Yılmaz ve Savaş AY'ın hokkabaz kavgası için ne düşünüyorsunuz...Sizcede Cem YILMAZ meyve veren bir ağaçmı...Yoksa fikir hırsızımı....

Fikrimi söylemem gerekirse Türkiyede bu atasözüne noktası virgülüne uyan bir kişilik Cem YILMAZ..Malesef halen ülkemizde meyve veren birçok ağaç taşlanıyor...

Reklamın iyisi kötüsü olmaz..

Reklam kokan hareketler gibi geldi bana.CY nin kalitesi tartışılmaz.

Cem Yılmaz'ın Hokkabaz gibi bi senaryoya ihtiyacı yokki, belki çok daha güzel filmlerde çekebilirdi, adamın hoşuna gitmiş bunu çekti.. bence reklam yapmaya çalışan Savaş Ay'dır.. bugün bende Hokkabaz'a benzer bir senaryo yazmış olsam bende mi ortaya düşecektim benim filmim bu diye.. komik gerçekten..

barcha' Alıntı:
Cem Yılmaz'ın Hokkabaz gibi bi senaryoya ihtiyacı yokki, belki çok daha güzel filmlerde çekebilirdi, adamın hoşuna gitmiş bunu çekti.. bence reklam yapmaya çalışan Savaş Ay'dır.. bugün bende Hokkabaz'a benzer bir senaryo yazmış olsam bende mi ortaya düşecektim benim filmim bu diye.. komik gerçekten..
+ 7859
C.Y zaten kalitesini ispatlamış bi adam :good: Reklam yapan kim burda,malum :rolleyes: Hele kelli felli eşşek kadar adama hiç yakışmıyo bu tür basitlikler !!! :mad:

Ya boşverin arkadaşlar yaa Savaş AY tartışmaya bile değmez zavallının teki...sinema yangınındaki sahneyi hatırlayın bi, yüz simsiyah, t-shirt bembeyaz:rolleyes:

skyeye' Alıntı:
Ya boşverin arkadaşlar yaa Savaş AY tartışmaya bile değmez zavallının teki...sinema yangınındaki sahneyi hatırlayın bi, yüz simsiyah, t-shirt bembeyaz:rolleyes:
puhahaha:kop:

onu bunu bilmem cem yılmazın reklama ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum ama film çok kötüydü

Nefret' Alıntı:
Reklamın iyisi kötüsü olmaz..

Reklam kokan hareketler gibi geldi bana.CY nin kalitesi tartışılmaz.
+1111

film pek fena değildi aslında ama hiç güldüğümü hatırlamıyorum

ben hiç beğenmedim valla flimi güzel projelere imza atamıyor cem yılmaz bundan önceki flimi gora da süper küfürlüydü flim seyredildiyse sırf küfürlerden dolayı seyredildi yani ama bi showman olarak beğeniyorum süper bi adam flim mide kendi yazmıştır yani o kadar abartılacak hatta hiç abartılacak bi flim değil sırf reklam için yapmışlardır aralarında böyle bişey

Geri