Cem garipoğlu yakalandi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ohbe sonunda bitti bu olayda.Bu haberden dolayı haberler küsmüştüm her yerde sürekli aynı haber vardı yakalandıda toplum olarak kurtulduk sonunda..

+1905 Katılıyorum sanki memleketin başka bir derdi sıkıntısı yokmuş gibi bu olayla gündemi devamlı meşgul ediyorlardı

Artık ifadesi açıklanınca ögreniriz nerede oldugunu, Haberler de Müebbetten yargılanacak diyordu, bakalım hep beraber görecegiz ne kadar ceza alacak, ne kadar yatacak....

Bu çocuk yüzünden eve kız gelmiyordu...
Bu çocuğa hiç bişey olmaz 4 5 yıl yatar 3-4 milyon avroyuda peder alır çıkar... koçlar gibi devam eder hayatına

ona yakalama denmezki...

avukat gidip teslim etmiş.bu zamana kadar nerdeydin.yoksa geçen gazetede yazan ermenistanda yakalandında ailesinemi verildi.çok şükür diyecem ama o valinin hareketleri sanki kendi yakalamış gibi ortada bence polisiye bir durum yok.taaki tam anlamıyla açıklanıncaya kadar.çünkü yakalamakla teslim oldu arasında dağlar kadar fark var

197 GÜNDÜR İSTANBUL'DA GİZLENİYORMUŞ
Cem Garipoğlu’nun 197 gündür İstanbul’da gizlendiği ve hiç yurt dışına çıkmadığı belirtildi. Cinayetin işlendiği 3 Mart tarihinde izini kaybettiren Cem Garipoğlu’nun saklandığı yerler konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılmış, Rusya’da, ABD’de hatta Ermenistan’da gizlendiği ileri sürülmüştü. Son olarak Cem Garipoğlu’nun Ermenistan’da yakalandığı da ileri sürülmüştü. 7 AY MÜNEVVERİN OTURDUĞU SEMTTE SAKLANMIŞ
Çarpıcı olan bir nokta ise Cem Garipoğlu'nun cinayetten sonra Münevver Karabulut'u yaşadığı semtte saklanmış olması... 7 ay boyunca Münevver'in ailesi ile aynı semtte ikamet etmiş.

Münevver Karabulut'u babası ise, "Şimdi ne yapacaksınız?" şeklindeki soruya, "Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum ama çok heyecanlıyım. Bahçelievler'de yakalanmış olması çok daha garip. Ben de burada oturuyorum. Benim kınalı kuzum gitti. Bu kadar zamandır mücadele ediyorum. Belki Türk halkı sitem etti ama söylediklerimin arkasındayım. Ben ne söylediysem çıktı" cevapladı

davasıydı olayıydı daha bı 2 ay daha surer bu haber

Haber baya süre gündemde kalır ama bence bu çocuğun içerden çıkmasıda fazla sürmez. Kimsenin kılı kıpırdamaz çocuk içerdeyken. Gün gelir cezasını çekti tahliye oldu diye haberlerini okuruz. Ayrıcada neden 18 yaşını doldurmadan teslim olduğunu bir düşünün bakalım ;)

Haber baya süre gündemde kalır ama bence bu çocuğun içerden çıkmasıda fazla sürmez. Kimsenin kılı kıpırdamaz çocuk içerdeyken. Gün gelir cezasını çekti tahliye oldu diye haberlerini okuruz. Ayrıcada neden 18 yaşını doldurmadan teslim olduğunu bir düşünün bakalım ;)
isterse 30 yasında yakalansın farketmıyordu hakım sucun ışlendıği tarihtekı yasını baz alıyor...bu arada en fazla 24 yıl ceza alabılıyormus 18 yas olayı yüzünden...+ işe cinayetten önce tahrık falan varsa kız tarafından cezası dusebılırmıs...kızın kafasını oldurdukten sonra kestıyse cezası dusermıs falan filan...

istanbulda olduğuda yalan böyle bi anlaşma yapıldki tahminmce ailesnden diğer kişiler bunu kaçırmaktan fazla ceza almasın diye,uyuşturcu kullanıyodum kıskançlık dan oldu beni tahrik etti vs gibi ifadelerle cezasınıda düşürcek,zaten yaşda tutmuyor. herşey planlanmış yani

ne kadar sevindim anlatamam bugun aldığım en güzel haberdi..Adi şerefsiz insan kılığından çıkmış vaziyete bak!

bunu içerde yerler zaten 2 sene yatsa bile 2o yıl gelir ona..içerdeki insanlarda bir mahkum olabilir ama onlarında kalbi var!

Geri