Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşin Aslı Bu Çocuk Ermenistanda Yakalandı 4 5 gün Önce Ailesinin Yanında Falan Deildi Ermenistan'dan Buraya Getirmeye Uğraşıyorlardı Zaten tipine Bakarsanız Anlarsınız Saçlar 3 numara Sakallar Almış Başını Gidiyor.. Adamın Sülalesi İçerde hangi Ailesi Teslim Etmiş Acaba ???
Bencede yakalanmadı...kendisi rızasıyla geldi...! İçerden kolay kolay çıkacagınıda sanmıyorum...o kadar basit değil....Polisimize her zaman güvendim...güvenmekten başka çarede yok...birkaç çürük domates manavın esnaflığını bitiremez,..manav onları müşteriye okuttuğunu sanmadığı sürece...
az bisey yatar çıkar bu ülkede zengine hiç bisey olmaz zaten adam yurtdısında değilim demiş tabi diyecek yurtdışındayım dese kim yardım etti diyecekler herseyi sorunsuz halledip 2 sene yatar çıkar