çelik Kapak Contasi Farki Nedir???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan winner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben usta deilim ama benim bildigim kadariyla araca hararet yaptırdıgın zmn conta yanmıssa eger kı sende yanmıs tapak taslanır conta degısır sonra yola dvm...yanlıs bılmıyosam eger....sende bu ıslemler oldumu..

...

Son düzenleme:
hepsi yapıldı ayrıyetten iyice incelenerek yapıldı ama sonuç aynı bu sefer motoru komple indirip sekman atılcak gömlekler gerekirse yenilencek ve yapılması gerekenler en ince ayrıntısına kadar yapılacak masraf sağlam olacak ama benim dediğim bu kez son olsun istiyorum. yakında kapak taşlanmaktan biticek:)
bence ilk yaptırdıgın adam arızayı belirlemeden contayı degişmiş o da buraya kadar demiş.Rektefiye gerekecek sanırım bu gidişle hata ustanda ... bakmadan yapmış.

zaten o ustayı yolda sokakta görürsem ezecem biliom die geçinip sallayarak yapmış...

sen yinede ezme yazık adamcagıza:)
da irfan_1 abinin dedigi dogru olabilir nede olsa kaç yasında adam tecrube war:good:

...

Son düzenleme:
GM den sasma sonucta muhendısler ona gore tasarlayıp ona dayanıcak sekılde bı conta yapmıslar....Orjinal GM den sasma kesinlikle derim ben:good:

gömlekte catlak olabılır pudralayıp bı kontrol edın. ama zaten suyla calısan gömlek bellı olur kapagı sökmeden önce kapagın ıcındekı suyun boşalmasını saglagın kapagı sokunca pıstonun kafaya su ınmesın kafanız karısır

gömlekte catlak olabılır pudralayıp bı kontrol edın. ama zaten suyla calısan gömlek bellı olur kapagı sökmeden önce kapagın ıcındekı suyun boşalmasını saglagın kapagı sokunca pıstonun kafaya su ınmesın kafanız karısır

...

Son düzenleme:
bu arada konuyu dagıtıyosam kusura bakmayın ama gomlek neydı ??

bu arada konuyu dagıtıyosam kusura bakmayın ama gomlek neydı ??

ne demek konu dağılmaz abi gömlek pistonun içinde çalıştığı silindirik bişey çelikmidir nedir işte piston onun içinde aşağı yukarı çalışıyo.pistonun etrafını saran madde diyelim basit tabirle:)

Geri