Çekici Hizmeti Veren Sigorta var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahsen böyle bir başlık çok faydalı oldu. onur bey paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Yarın firmayı bir arayım detaylı bir bilgi alayım bakalım ne diyecekler? Bana böyle bir şey lazım. Kasko yok bari kendimi güvene alayım.

Onur bey size de bir bilgi vermek isterim firma ile konuştum. Çekici hizmetini sadece bir kere olmak adına verilmekte. Şehir içi yada dışı diye bir sınırlama yok. ;)

nadir kardeşim ışık sigortayıda bir ara derim

nadir kardeşim ışık sigortayıda bir ara derim

Öncelikle teşekkür ederim. Firma 10 yaşında olan araçlar için şehir için yada şehir dışı fark etmeden sınırsız çekici hizmeti vermekte buna karşın 10 yaşından büyük araçlar olması durumunda sadece kaza anında çekici hizmeti verilmekte. ;) benim araç 94 model uymadı bana umarım uyacak arkadaşlara faydası olur.

peki ergo sigortadada bu hizmet var onu aradınızmı.. başak hdi birlik sigortada var bu hizmet bunları teker teker arayıp bence araştırın birinde istediğiniz neticeyi alıcağınıza inanıyorum..

zaten bir kere doğru işinize amacınıza uygun sigortayı bulsanız devamlı hep onlara yaptırırsınız.. o yüzdne bu bir defalık arayış biraz yorucu olabilir gerçi yorucu dedğimde tel konuşması bilgi alma yani :)

Bazı sigorta şirketlerinin 10 yaşından büyük araçlara kasko sigortası yapmıyoruz diye kestirip atmalarına bir anlam veremiyorum, böyle bir kanun yok ki :(.

yapanlar var abi bizim yiğenin eski mersosu var balina kasalardan 87 300 sel baba yadigarı araba kaskolu.. ama hangi sigortadan bilmiyorum.

Lassa da 4 lastik alana çekici hizmeti vrmış 1 yıl

yapanlar var abi bizim yiğenin eski mersosu var balina kasalardan 87 300 sel baba yadigarı araba kaskolu.. ama hangi sigortadan bilmiyorum.
Eşimin 1991 Vectra'sı 2007, Enkaz ise 2009 yılından beri kaskolu, yanlız eski modellerin primi biraz daha fazla oluyor.

Geri