Çekici Hizmeti Veren Sigorta var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar aracım 94 model olmasından dolayı kasko yaptıramıyorum. Ve kasko olmadığından çekici hizmeti almam da mümkün değil. Zorunlu trafik sigortası hizmeti içinde çekici hizmeti veren sigorta şirketleri var mı? Malum engelli bireyim. Yolda kalmam demek benim bittigimin resmidir :)

abi sigortaların öle bi hizmeti olacağını sanmam ama özel çekici şirketleri yapabilir belki görüşmek lazım

Vallahi bir kaç firma ile konuşmam oldu. Şehir içinde sadece 20TL ek ödeme yapılması durumunda çekici hizmeti verdiklerini söylediler. Sınırda yok dediler ama sadece şehir içinde olması yeterli değil. Aradığıma daha ulaşamadım.

Bütün sigortalarda 5 TL ile 15 Tl fazla vererek çekici ve vinç hizmeti alabilirsiniz bütün sigortalarda bu vardır sigortacınızla konuşmanız yeterli normal ödediğiniz tutarın üstüne sigorta şirketine bağlı olarak 5 tl ile 15 tl arasında ek ibr ücret ödeyerek bu hizmeti alabilirsiniz..

Ergo Sigorta'da, trafik priminize 15 TL bedel eklenerek Asistans hizmetini satın alabilmektesiniz.Bu bedel karşılığında çekme-yol kenarında onarım-tıbbi nakil ..vs gibi durumlarda Asistans hizmetlerinden yararlanabilmektesiniz.

size pratik bir hizmet daha söyliyim bazı yaşam ve sağlık sigortalarında bu hizmetde veriliyor yani yolda kalırsanız çekici yada tıbbi yardım ambulans hizmeti veriliyor..

size pratik bir hizmet daha söyliyim bazı yaşam ve sağlık sigortalarında bu hizmetde veriliyor yani yolda kalırsanız çekici yada tıbbi yardım ambulans hizmeti veriliyor..

Buda farklı bir çözüm. En azından kasko yoksa çekici hizmetinden faydalanmak gerek. Yılda ödeyeceğim ufak bir rakam çok önemli değil zaten o kadar rezillik düşünüldüğünde hatta bedava desem sanırım yanlış olmaz.

Ben geçen sene eski aracıma HDI dan yaptırmıştım 5 TL karşılığında çekici göndereceklerdi. Ben kullanmadım ama hala devam ediyor mu bilmiyorum.

Hdi sigorta...

mapfre den dün sigortamı yenilettim 15 tl daha verek çekici hizmetide aldım vectra b olunca araç insanın yaptırmaması elde değil

01.08.2009_Zaman.jpg

http://www.basaksigortaltd.com/haber_detay.asp?id=50

Halkbank İştiraki Olan Birlik Sigorta, Trafik Poliçesi Alan Müşterilerine ve Kazada Hasar Gören Diğer Araca Ücretsiz Çekici Hizmeti Veriyormuş.

Arkadaşlar peki sordunuz mu? Şehir dışında hizmet verip vermedikleri konusunda? Benim görüştüğüm firmalar sadece şehir içinde dedi.

Geri