cdtı enjoy/sp astra anlık tüketim var mı

edebiyatci76

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ben bu aracı yeni aldım özellikleri hakkında pek fazla bilgim yok. mp3 ayarlarından bas ve tiz kontrolünü bile yapamıyorum yoksa bozuk mu diye kendimi düşünmekten alamıyorum. arkadaslar bu aracta yol bilgisayarı var mı ort. tüketim anlık tüketim falan

ilk önce üye arşivi bölümünde kendini tanıt kardeş sonra bütün arkadaşlar sana yardımcı olcaktır ilk soru cevap evet var yol bilgisayarı anlık tüketim diye yazar ekranda

bc tuşu ile yol bilgisayarına girersin. sağ sol ve ok tuşları ile kontrolü sağlarsın
sound tuşu ilede ses ayrlarına girersin. yine sağ sol tuşları ile kontrolü sağlarsın.

Direksiyondakı sol kaydırma tusuna basılı tutup yıne aynı tusla yukarı asagı yaparsan ordan secebılırsın menude durmasını ıstedıgın goruntuyu (anlık tuketım, ortalama tuketim, toplam lt tuketimi,toplam km, sıfırlanan km vs ). Secımı bıraktıgında zaten 5 10 sanıye sonra kendısı bıraktıgın secenekte sabıtlıyo.

sağolun arkadaşlar valla çok uğrasıp bulamamıstım simdi hallettim sağolun

arkadaşlar astraların ekran rengi turuncu bazı enjoy elegance modellerinde ise ekran rengi siyah renk değişimi yapılabiliyormu menüden saygılar

Son düzenleme:
Geri