cd30 mp3

tolgajj10

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
cd30 mp3'ün, mp3 cd'lerini sorunsuz okuyabilmesi için cd'leri hangi programla, hangi türde (illa mp3 cdsi şeklinde mi olmalı), ve hangi hızda yazdırmalıyız? Bi dünya cd yazdırdım hala error cd uyarısı veriyor.

Ayrıca özel bir format seçmeden data olarak atıyorum CD lere hiçbir sorun çıkmıyor. Hatta kullandığım CD lerin de hepsi kullanılmış içinde gıldır gıcık olan açık bırakılmış CD ler. Bence CD okuyuda sorun olabilir. Eğer çok toz alıyorsa kirlenmiş olabilir lensleri temizlenmesi gerekebilir.

Benimki de çektiğim track cdleri takınca NO CD yazıyor.
Acaba lazeri mi bozuk yoksa CD mi seçiyor.

media playerla yazıyorum.neroyla yazıyorum.tarck veya mp3 olarak düşük hızda yazdırıyorum.her şartta okuyor ve çalıyor.

özellikle tercih ettiğiniz cd markaları var mı?
bir de cd-rw fark ediyor mu?

direk windowstan mp3 şeklinde yazıorum.. bazı özel cd okuycular için olan kısım..

kullandığım cd maxell, hiç sorun çıkmadı

kitapçıkta rewriteable cd kullanmayın dio bu arada.. ama bir arkadaş öle kullanıyorum sorun çıkmadı demiş..

bide mp3 sayısını tam hatırlamıorum ama 60 70 mi ne geçmeyin yazıo, gerçi ben değer herneyse geçmiştim sorun olmamıştı

özellikle tercih ettiğiniz cd markaları var mı?
bir de cd-rw fark ediyor mu?
cd markası tercihim olmadı hiç.bitince ne denk geliyorsa marka olarak alıyorum.philips maxell vs..
cd rw olarak da extra birşey yok.hem hp pc de hem de acer laptopta hazırlıyorum ve sorun olmuyor.
bence sizin ana ünitenin okuyucusunda bir sorun var.

benim yazdırdığım hiçbir cd'yi okumadı. nero'dan mp3 cd ve veri cd olarak yazdırmıştım. Ancak çok önceden piyasadan satın aldığım eski ve çizilmiş mp3 cd'lerini okuyor. O yüzden yazdırma biçimini sormuştum.

Not: cd rw ile denedim mp3 disc. onu da hiç okumadı.
Not 2: elimde mp3 çalar varken transmitter kullanmak istemiyorum haliyle.

elimdeki bazı şarkılar yüksek kalite.onları track olarak yazdırıyorum ve media player kullanıyorum.
netten indirdiğim mp3 leri de mp3 cd si olarak nerodan yazdırıyorum.

kesinlikle okuyucuda sorun var.garantideyse araç servisten işlem yaptırmayı dene bence.değilse de okuyucu gözü değiştirebilirsin.hatta sitede satan bir arkadaş da vardı.

Bende cd30mp3 var 3 ay önce taktırdım 0'dı. Hangi programda hangi hızda yazarsam yazayım mükemel bi şekilde okuyor.

Geri