Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
birden cok orginal cd deniyorum,inat ediyor bazen banamisin demiyor...
bazende aklimdan cikmisken araca biniyorum aa caliyo cdler
enteresan...
sirf bu yüzden mp3 player bagladim kasetcalara...
dostum benim arabada mp3 değil ama audio var benım araba cd seciyor ucuz ama hyundai marka cd den başka cd çalmıyor birde boyle dene ce cdlerini full doldurma daima en az 100-150 mb boş kalsın
dostum benim arabada mp3 değil ama audio var benım araba cd seciyor ucuz ama hyundai marka cd den başka cd çalmıyor birde boyle dene ce cdlerini full doldurma daima en az 100-150 mb boş kalsın
okutmama arızasının birden fazla sebebi olabilir.ama önce optik gözü temizlemeni tavsiye edebilirim.yapabileceğin bir bu var.eğer düzelmesse bence fazla uğraşmadan servise götür.