Çatıdan Düşen Kar Arabayı Pert Etti!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NuRo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NuRo

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Kar deyip geçme. Kar yığını mermiyi dahi kumdan daha iyi durdurur.

valla oyleymiş dikkat etmek lazım arabayı koydugumuz yere diyecemde zaten zar zor otopark buluyoruz

İşte o kar düşer korkusu yüzünden ben aracımı kış aylarında daire otoparkının ortasına park ediyorum. Ne olur? ne olmaz diye? Birde kasko filan da yok gitti mi gider.

Geçen ben yolda yürürken gördüm. 8 katlı binanın catisindan çok büyük bir kar kütlesi düştü. Bomba patlamış gibi oldu.

Allah muhafaza ya bi insanın üzerine düşseydi.
Adam her sene oluyor, bu sene de bu 3. diyor ama nafile tabi ne bi önlem ne tedbir ne park yasağı...

mermi ne ki karda patlayan mayın görüntüsü bulursanız izleyin birde normal havada patlayana bakın patlama etkisini nasıl yok ediyor araca yazık olmuş insanlara yada hayvanlarada zarar gelebilirdi bulabilirseniz bu havalarda üçe beşe bakmayıp kapalı otoparklara koymak yol kenarında kış lastiksiz biride gelip çarpabilir

2-3 gün öncede insignia vardı perte cıkmış kar yüzünden

dayımda bir xsara vardı. araç taklalı falandı. 2 sene boyunca aracın tavanında bir sıkıntı yoktu. tepesine çatıdan kar düştü. ondan sonra 4 sene boyunca bostancı dudullu kadosan sanayide 2 usta devamlı tavan yaptılar. :D 2 defa 300 tl para verdik. ama iyi anlaşıyoruz bak patlarsa para vermem hesabı. adamlar en son pes etti bizde arabayı sattık :D

Geri