Castrol Magnatec nasıldır?

hasang' Alıntı:
4 litresi 55 ytl!yağ ile ilgili detaylı açıklamaya buradan ulaşabilirsinn!bence çok güzel bi yağğ! http://www.castrolmagnatec.com.tr/

Akıllı molokillerin içeriğinden söz ediliyor lingte.

Ozaman akla gelen, motor silk katkılımı diye :confused: Çünkü motor silkin akılıl molokül olan bor mineralinden üretildiği bildiriliyor. :good:

Faithless , sanırım texaco yu sordun. arada yanlış anlaşılmış. Castrol ve Mobil den biraz daha ucuz. 15 bin km likti yanılmıyorsam. Ama dene.Pişman olmazsın.

Geçen buji almaya izmitte opel yedek parçacısına gitmiştim. baktım koli koli opel 10-40 var. Dedim ne kadar. 5 litresini 25 e veriyordu. Dedim kesin sahtedir bunlar. Adam çıkarttı gedizler faturasını gösterdi. Bir de eskiden beri birçok parçayı ordan almıştım. O yüzden aldım 5 litreyi 25 e. Yağ değişimini 2 ay sonra falan yaptırırım. 2.000 km kaldı. Castrol şu anda 55 ytl. Yağdam arttırdığım 30 ytl ile alırım filtreleri param cebimde kalır diye düşündüm :)

sonuçta motor yağı arabanın en önemli unsurlarından biridir bence bu konuda yağın ucuzuna kaçmak doğru değil en iyisini koymak gerekir. diğer konularda ucuza kaçabilirsiniz ancak yağ konusunda aracınız için en iyisini koymak gerekir diye düşünüyorum

ben sürekli bu yağı kullanıyorum. çok memnunum. aracım 99 binde otomatik corsa. hiç eksilmiyor mübarek yağ.

gecen gün değiştirdim,castrol magnatec 10/40 koydum..devamlı kullandığım yağdır..ben 4 kiloluğu 55 tl ye değiştirdim yağcıdan,aynı yağ kipada 75 tl di...

Arkadaşlar bende daha yeni hepsi brda.dan formula shell 10w 40 - 5 litre motor yaği 55 ytl aldim daha gelmedi ama iyi olduğunu düşünüyorum bakalim denicez...

Geri