1 Nis 2010 #21 BY_Corsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Eyl 2006 Mesajlar 8,347 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Güzel Çalışma :good: ellerine sağlık, artık tekniği öğrendiğine göre, Emre nin bahsettiği 3M malzeme ile de bir çalışma bekliyoruz senden
Güzel Çalışma :good: ellerine sağlık, artık tekniği öğrendiğine göre, Emre nin bahsettiği 3M malzeme ile de bir çalışma bekliyoruz senden
1 Nis 2010 #22 DarkMagic Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Şub 2010 Mesajlar 3,625 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eline sağlık..Güzel olmuş güle güle kullan
1 Nis 2010 Konuyu Başlatan #23 S soylu_fasulye Kayıtlı Kullanıcı 46-Kahramanmaraş Katılım 23 Kas 2009 Mesajlar 807 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 BY_Corsa' Alıntı: Güzel Çalışma :good: ellerine sağlık, artık tekniği öğrendiğine göre, Emre nin bahsettiği 3M malzeme ile de bir çalışma bekliyoruz senden Genişletmek için tıkla ... Evet tekniği öğrendim bunda solma göçme yırtılma olup ömrü dolduğunda o malzemeyi düşünüyorum
BY_Corsa' Alıntı: Güzel Çalışma :good: ellerine sağlık, artık tekniği öğrendiğine göre, Emre nin bahsettiği 3M malzeme ile de bir çalışma bekliyoruz senden Genişletmek için tıkla ... Evet tekniği öğrendim bunda solma göçme yırtılma olup ömrü dolduğunda o malzemeyi düşünüyorum
1 Nis 2010 Konuyu Başlatan #24 S soylu_fasulye Kayıtlı Kullanıcı 46-Kahramanmaraş Katılım 23 Kas 2009 Mesajlar 807 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 DarkMagic' Alıntı: Eline sağlık..Güzel olmuş güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumunuz için.
DarkMagic' Alıntı: Eline sağlık..Güzel olmuş güle güle kullan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler yorumunuz için.
2 Nis 2010 #25 ahmet altınçubuk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Ocak 2008 Mesajlar 566 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 İşçilik çok iyi ama malzeme yalnış... Ahmet altınçubuk
2 Nis 2010 Konuyu Başlatan #26 S soylu_fasulye Kayıtlı Kullanıcı 46-Kahramanmaraş Katılım 23 Kas 2009 Mesajlar 807 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 41 ahmet altınçubuk' Alıntı: İşçilik çok iyi ama malzeme yalnış... Genişletmek için tıkla ... Malzemenin yanlışlığı bütçe ayırma meselesi zaten Daha önce bir ürün teklifi gelmişti bir teklifte sizden alalım madem
ahmet altınçubuk' Alıntı: İşçilik çok iyi ama malzeme yalnış... Genişletmek için tıkla ... Malzemenin yanlışlığı bütçe ayırma meselesi zaten Daha önce bir ürün teklifi gelmişti bir teklifte sizden alalım madem