Carbon Clean - SAKARYA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HySofT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HySofT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar;

Bugün yağ değişimi için gittiğim SPEEDY'de muhabbet ederken, forumda başka bir konuda bahsettiğim;

- devir saatinde istikrarsızlık ( devrin inip inip çıkması )
- kalkışlarda devir düşmesi
- kırmızı ışıkta beklerken aracın stop etmesi,
- sabit hızda sabit devirle seyrederken aracın teklemesi

gibi sebeplerden dolayı, yine forumda duyduğum "carbon clean" işini sordum. servistekiler yapıyoruz dediler. Fiyatı 50 YTL duyunca yaptırayım dedim.

Aracımın benzin hortumlarını makinaya bağlayıp 45 dakika çalıştırdılar. Egsozdan garip garip dumanlar çıktı ara ara :) daha sonra hortumları bağlayıp yüksek devirde bi miktar gez, araç bağırsada önemli deil dediler. aynen bunları yaptım ve...

SONUÇ : yukardaki problemlerden hiç birisi kalmadı, araç muhteşem oldu, arabaının sesi soluğu değişti adeta :) şimdi arabanın devri gayer istikrarlı, inişler çıkışlar yaşamıyor...

ADAPAZARI SPEEDY'deki arkadaşlar çok ilgili ve hoşsohbet insanlar.

SAKARYA'lı arkadaşlara tavsiye ederim :)

Güzel bir iş çıkarmışlar..Her arabaya şart..

bu speedy lerde dizel araclara da carbon clean yapılıyor mu
hangi urunu kullandılar baktın mı
bosch servislere mi yaptırmak iyi yoksa speedy lere mi

selam hemşerim

Ya Bu Speedynin Adresini Yazarsan Sewinirim Bendede 97 Astra Na Yaptirmayi Düşünüorum Da.

fellatore ve frkyasar arkadaslarima cevaplarini vereyim :)

1- carbon clean işini yapan cihazda "benzinli" ve "dizel" olarak iki giriş çıkış ve temizlik deposu war... aynı cihazla hem benzinli hem dizel araçlara yapabiliyorlar. "speedy" mi ? "bosch" mu ? dersen bişi diyemem. ben speedy'de yaptirdim cok memnunum. araba saat gibi oldu :)

2 - frkyasar arkadasim, Speedy'nin adresi şöyle.
şimdi yeni cami'den trafige giderken sağ tarafta bi BP war. onun yanında... BP de zaten Speedy'nin sahiplerinin. yanlız trafiğe falan gelmeden önce... speedy'yi gecersen zaten hemen trafigin önündeki ışıklara gelmiş oluyorsun... :) ordan anlarsın geçtiğini :)

Ya abi bende ha bugün ha yarın derken bi yaptıramadım şunu.Bİde şehir içinde kullanımda yaptırsak olur dimi arkadaşlar.Yani carbon clean den sonra illa uzun yola gitmek mi gerekiyor.Benim devamlı gittiğim bosch car var.Oraya yaptıracam.

arabanın yağını değiştirdin mi peki carbon cleandan sonra. bazıları yağın değişmesi gerektiğinden bahsediyor ama???

arabanın yağını değiştirdin mi peki carbon cleandan sonra. bazıları yağın değişmesi gerektiğinden bahsediyor ama???
ben yaptırdım ama kımse bana yag degiş gel demedi veya yagın degişmesi gerektigini söylemedi...araç üstelik lpg li onuda soran olmadı..Ha usta nasıl dersen bana göre çok iyi...

bu konuya yazan arkadaşların kaç tanesı forumda acaba:D en son 3.5 yıl önce yazılmış. ..aracını satan uğramıyor galiba bir daha:D

Geri