Selam arkadaşlar;
Bugün yağ değişimi için gittiğim SPEEDY'de muhabbet ederken, forumda başka bir konuda bahsettiğim;
- devir saatinde istikrarsızlık ( devrin inip inip çıkması )
- kalkışlarda devir düşmesi
- kırmızı ışıkta beklerken aracın stop etmesi,
- sabit hızda sabit devirle seyrederken aracın teklemesi
gibi sebeplerden dolayı, yine forumda duyduğum "carbon clean" işini sordum. servistekiler yapıyoruz dediler. Fiyatı 50 YTL duyunca yaptırayım dedim.
Aracımın benzin hortumlarını makinaya bağlayıp 45 dakika çalıştırdılar. Egsozdan garip garip dumanlar çıktı ara ara
daha sonra hortumları bağlayıp yüksek devirde bi miktar gez, araç bağırsada önemli deil dediler. aynen bunları yaptım ve...
SONUÇ : yukardaki problemlerden hiç birisi kalmadı, araç muhteşem oldu, arabaının sesi soluğu değişti adeta
şimdi arabanın devri gayer istikrarlı, inişler çıkışlar yaşamıyor...
ADAPAZARI SPEEDY'deki arkadaşlar çok ilgili ve hoşsohbet insanlar.
SAKARYA'lı arkadaşlara tavsiye ederim
Bugün yağ değişimi için gittiğim SPEEDY'de muhabbet ederken, forumda başka bir konuda bahsettiğim;
- devir saatinde istikrarsızlık ( devrin inip inip çıkması )
- kalkışlarda devir düşmesi
- kırmızı ışıkta beklerken aracın stop etmesi,
- sabit hızda sabit devirle seyrederken aracın teklemesi
gibi sebeplerden dolayı, yine forumda duyduğum "carbon clean" işini sordum. servistekiler yapıyoruz dediler. Fiyatı 50 YTL duyunca yaptırayım dedim.
Aracımın benzin hortumlarını makinaya bağlayıp 45 dakika çalıştırdılar. Egsozdan garip garip dumanlar çıktı ara ara

SONUÇ : yukardaki problemlerden hiç birisi kalmadı, araç muhteşem oldu, arabaının sesi soluğu değişti adeta

ADAPAZARI SPEEDY'deki arkadaşlar çok ilgili ve hoşsohbet insanlar.
SAKARYA'lı arkadaşlara tavsiye ederim