Carbon Clean Ile Ilgili Yeni Bilgiler.....???

Mehmet bey zaten pompa motorunun iç kısmına yakıtın girdiğini düşünmüyorum.Zİra Enduvi üzerindeki bobinlerin Kolektorler üzerinden gerilim alırken oluşturacağı kıvılcımlar tehlikeli olacaktır.

Teknik olarak o motorun o hale gelmesi için, ya uzun süre zorlanarak çalışması lazım yada motorun dönmesine mekanik olarak bir engel meydana gelip, motorun yine zorlanarak yanması gerekiyor.

ARaç karbon cleaner üzerinden yakıt alarak çalışırken, araç deposundan gelen yakıt pompası çalışmaya devam ediyor mu?

mazotlularda oluyor mu?

ben birşey demek istiyorum bu carbon clean aletini arabayı baglandınız var sayalım şimdi bu ilac enjektörlere gitti o da tamam ama bunu neresi temizlik beyler depoya dökelim o zaman enjektörler temizlensin benim aracıma yaptırdım arabanın enjektör ayarlı kactı bu nasıl bir ilactır benim düşüncem ben usta olsam hayatta carbon clean kullanmam elle temizlik en iyisi bence bu benim fikirim ama bir de şöyle bir olay var bu ilac enjektörlere iyi gelmesi gerekirken neden böyle bir olay geldi anlamadım beyler arabam 150,000 km idi siz ustalar neden olmış olabilir !!!sizce!!

arkadaşlar carbon clean in faydası var ama doğru şekilde yani belli bi yöntemi var bu yöntemle yapılırsa motora oldukca faydası var

ben daha dün yaptırdım aracım 158000 de würth marka kullanıldı 50 ytlye yaptırdım performanstA artş oldu ayrıca motor rahatladı sanki daha sessiz çalışmaya başladı memnunum şu an inşallah km yüksek olduğu için bi, sorun yaratmaaz

Benim aracımda da devir yükselip iniyordu ışıklarda da stop ediyordu...Carbon celan yaptırdım aracım 164.000km de gayet memnunum...araba yerinde duramıyo...herkese tavsiye ederim ama carbon clean yaptırırken hortumları ve metalinide değiştirin komplike bir durum sözkonusu, ve yaptırdığınız yeri iyi araştırın...Saygılar

bu olayın motora zararı varmı bildiğim kadarıyla 2 saat motor bu kimyasalla çalışıyor.

25-30 dk lık ilk seansın ardından 10 dk dinlendirilip tekrar bi 25-30 dk

ideal uygulanma yöntemi budur..

çok kilometre yapmış(250-300) ve hiç motor yapılmamış motorlarda daha düşük konsantrasyonlarda uygulanmalıdır...

25-30 dk lık ilk seansın ardından 10 dk dinlendirilip tekrar bi 25-30 dk

ideal uygulanma yöntemi budur..

çok kilometre yapmış(250-300) ve hiç motor yapılmamış motorlarda daha düşük konsantrasyonlarda uygulanmalıdır...
demek ki bizim servisci bütün kutuyu boşalattı ondan yaptı demek ki ya bir de mehmet abi bu bunu yaptıktan sonra neden yağı fazla yakıyor arabalar bunuda acıklarsan sevinirim abi !!!

demek ki bizim servisci bütün kutuyu boşalattı ondan yaptı demek ki ya bir de mehmet abi bu bunu yaptıktan sonra neden yağı fazla yakıyor arabalar bunuda acıklarsan sevinirim abi !!!
evet bunu bende çok merak ediyorum :( :( :( Mehmet abi bizi aydınlatırsan seviniriz bu normal seviyelere dönermi yoksa artık bu duruma alışmakmı lazım :sorry:

Geri