- Konuyu Başlatan
30 ytl ye yaptırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğiniz gibi banada servisim önerdiEski aracım opel astraydı 130.000 de yaptırmıştım baya bi etkilemişti çekişi falan belli edecek seviyede değişmişti ondan sonrada her 30,000 de bir yaptırdım zararı yok devirsiz kullanıyorsa bir insan kesinlikle bence 30,000 de bir yaptırmasında fayda var zaten opelin yetkili servisinde yaptıryorum onlarda tavsiye ediyor 50,000 den sonra yaptırın diye
Aynen katılıyorum:good:Yaptırıp memnun olana rastlamadım.Ben bor katkısını bir denemeyi düşünüyorum,tavsiye edenler var.cok luzumsuz bırsey enjektorlerın cıkartılıp temızlıge gonderılmesı daha saglıklı cunku uygulamada kullanılan sıvı yakıt hortumlarına buyuk zararı olıyor bujılerıde ınanın bıtırıyor
benim araç 84 binde hafta sonu kısmet olursa bende götürüp yaptırmayı düşünüyorum ama burda yazılanları okuyunca biraz tereddütte kaldım. birde aracım lpg li ama takılalı 1 sene felan oluyo yani benden önceki sahibi taktırmış. ondan önce araç benzinle kullanılmış motor temizlensin diyodum ama gerçekten söylenenlerden kafam karıştı. sizce ne yapmalıyım?