- Konuyu Başlatan
BUĞRA Seni tebrik ederim çok iyi bir çalışma yapmışsın bende de bu tarz bir proje var fakat ekranı arabada koyacak yer bulamıyorum seninki gibi gövdeye koyacak olursamda neden Pc alayım double din ile sorunu çözer,im gibi geliyorum nepacağım hakkında bana biraz bılgı verirseniz sevinirim.
internete ne gerek var obd üzerinden veri takip etmeye ne gerek var derseniz ugrastıgınıza degmez

double din takıp keyfini çıkarın.
bilgisayar olarak bikaç kez office dosyalarımı okumak için işime yaradı dizüstü bilgisayarınz varsa onada gerek yok.
Güzel çalışma bende yaz sonuna kadar yapmayı planlıyorum umarım beklediğim sonuçları alırım.Bu arada internet bağlantısında kesilmeler oluyor mu hiç denediniz mi? eğer kesintiler olmuyorsa internet radyosu kullanılabilir gibi geliyor bana gerçi centrafuse tanıyabilliyormu radyo olarak onu bilmiyorum sanırım sayfadan bufer yapar..
3g modemi henüz kurmadım tv -radyo yu kurduktan sonra 1-2 ay ara verdim araştırma yapıoyrum elm cihazı için
ama ben elm327 kurup motorun anlık tüm durumlarını görmeyi çok istiyordum o yüzden bu işlere giriştim.