Camlardan sticker çikarma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sguzel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hımm bilmiyordum. ehh bunu da öğrenmiş oldum :) mesela neresi sökmüyor?? sonax?? bilginiz var mı?

biçok yer film çekerken bi su sıkıyor 3 ay sil sil geçmiyor döşemeden izleri :D

manyakmıyım neyim bende bi temizlik hastlığıdır başadı :)

hadi ya ne suyuymuş o öle :) :) camlar temiz olmadan tapılmıyormuş ya sanırım o olsa gerek. valla o hastalık bende de var :) hatta evimde bu kadar değilim :) bende manyağım galiba :) :)

ya film yapışsın diye sıkıyorlar pis bi su :D hatta pis olması için ankarada musluk suyu olması yeterli..

:) :) ya bak şimdi aklıma girdin şu cam filmini yaptırsam mı yaptırmasam mı ? çok kararsızım yahu.. bide 400 tl istiyorlar güvenlik + cam film

ya boşver ne cam filmi.. benim düşüncem arabam güzel ee bende güzelim o zaman dışardaki güzeller beni bende onları görmeliyim :D :D

artı haşomel işi artık kapkara camlar falan burda olanlar söküyor artık.. filmsiz daha güzel araçlar ;)

ya boşver ne cam filmi.. benim düşüncem arabam güzel ee bende güzelim o zaman dışardaki güzeller beni bende onları görmeliyim :D :D

artı haşomel işi artık kapkara camlar falan burda olanlar söküyor artık.. filmsiz daha güzel araçlar ;)

:D :D

haklısın valla.

ya ibocum dağıtmıssın konuyu :D

en iyi yapışkan sökme yöntemi hangisi şimdi?

bende arabanın eski sahibinden kalma yapışkanlar var. biri dalgıç yapışkanı, diğeri de beşiktaş 100,yıl. tırnakla kazımaya çalıştım ama namus lekesi gibi yapışmış :D sökemedim.

sıcak buhar ve fön makinasını cama uygulamam zor. asetonu denemeyi düşünüyorum ama neyle? pamukla değil heralde. yine kazıyıcı tarzı sert bi cisim kullanmam lazım ama rezistans tellerine paralel mi olmalı dikine mi?

önemli not: yapışkanlar arka cama içerden yapıştırılmış. yani rezistansa zarar vermem olası. korkuyorum!

Önce cam sil cık sonra bozuk para ile kazı sonuç mükemmel olucak. İlk başta canımı cizermişgibi his versede sıfır problem.

Önce cam sil cık sonra bozuk para ile kazı sonuç mükemmel olucak. İlk başta canımı cizermişgibi his versede sıfır problem.

bozuk para mı :eek: abi camı çizer rezistansı koparır o yaw batarız :confused::confused::confused: korktum valla

Geri