Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ön cam hariç diğer camlarda çıkmayan su lekeleri var.Muhtemelen kireçli sudan oluyor.Bunun bir çözümü var mı?Sirke vs. hiç fayda etmedi.Acaba camlara pasta yapılıyor mu?
Benim arka camlarım içler acısıydı artık dışarısı görnmüyordu sonaxın çizik gidericisi vardı biraz kuvvetle uyguladım cama sonuç tertemiz oldu cam hatta pasta olsa daha kolay çıkarırdı
Sirke kesinlikle bir işe yaramyor. geçen pazar bence araca cila falan attım pırıl pırıl oldu. benim sadece sağ ön camda var su lekesi. üzüm sirkesiyle sildim içten dıştan. hatta elime almışken tüm camları sildim. sirke kokusundan başka bişey olmadı araçta çıkarmadı yanı. ha temizledimi derseniz sanki biraz parlattı gibi
Benim arka camlarım içler acısıydı artık dışarısı görnmüyordu sonaxın çizik gidericisi vardı biraz kuvvetle uyguladım cama sonuç tertemiz oldu cam hatta pasta olsa daha kolay çıkarırdı
sonax ın cam cilası var 9.90 mıydı 19.90 mıydı neydi fiyatı da çok güzel işe yarıyo tavsiye ederim camı temizleyip uygulayın azcık bekletip suyla durulayın hiç bir şey kalmaz