Camlara siyah film taktırcam !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scuf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen jandarmalar sakat hadi polis bi nevi de , bizimde burda şansıma jandarma trafik var , durduk yere durdurmaz sırf camlar yüzünden ama bazen ruhsat kontrolü falan oluyor ona bakarken camlar gözüne çarpar ceza yazar çizer mizer , zaten arabaya modifiyeyi babamın rızası dışında yapıyorum zor ikna oldu , böyle şeyler duyunca delirecek yine :D
yok jandarma camı çizmiyo direk ön camların filmlerini söktürüyo ve yaklaşık 128 lira civarında bi ceza yazıyo tecrübeyle sabittir ayrıca ilginçtir ki alkollü araç kullanırken yakalanırsan 5 ceza puanın gidiyo ama cam filminden 20 ceza puanın gidiyo:Dyoksa polis hiç karışmıyo bursa içinde filmlere. ancak araba çok çok fazla göze çarpıyosa karışabilir belki...

Son düzenleme:
Galiba sorun ön camlarda ,ön camlara hiç yaptırmasam arkaya 1 numara atsam en son çare görünüşü sırıtırmı

Galiba sorun ön camlarda ,ön camlara hiç yaptırmasam arkaya 1 numara atsam en son çare görünüşü sırıtırmı
eğer 1 numara yaptırcaksan sorun olmaz komple 1 numara yaptır ön camlar da 1 numara olsun... ama benim şu anki arabanın arka camları 2 numara ön camları 1 numara ve sırıtıyo ön camları da 2 numara yaptırcam :)

Bide cam ustasıyla konuşrurum yine onunda fikirlerini alırım en son çare 1 numara çekerim artık komple .

ama sakın 100 liradan fazla verme cam filmine çünkü beşyol tarafında çoğu yer 80-100 e çekiyo amerikan çizilmez cam filmini....

Bildiğiniz bi yer varmı iyi yapan bursada

tamam aklımda bulunsun bana biraz uzak kalıyo ama işçilikleri iyyise orayla bi görüşeyim.

daha izmir merkeze gelemeden cevirdiler gerçi bilen bilir sehir içindede geceleri cok fazla cavirme oluyo alkol muayenesi diye giriyoz camlar filmli die ceza yiyip eve gidioz :D

dunyayı altını ustune getırdım. kımse benım cam fılmıne laf etmedı. edemez..

Geri