camlara filim yaptırdım, kapı iç döşemeleri tam oturmuyor

DEMİREL71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar,,
inşallah doğru yerde açmışımdır konuyu,, bugün aracıma cam filmi yaptırdım, 2011 astra h 1.3 cdti hb ,, iyi bir ustaydı titiz çalıştı ama eve gelince kapı içlerindeki döşeme uçlarının üst taraflarının kaportaya tam yapışık durmadığını biraz ayrık durduğunu fark ettim,, acaba sökerken zararmı verdi camcı,, ne yapayım sizce,, kim anlar bu işten acaba ???

selam arkadaşlar,,
inşallah doğru yerde açmışımdır konuyu,, bugün aracıma cam filmi yaptırdım, 2011 astra h 1.3 cdti hb ,, iyi bir ustaydı titiz çalıştı ama eve gelince kapı içlerindeki döşeme uçlarının üst taraflarının kaportaya tam yapışık durmadığını biraz ayrık durduğunu fark ettim,, acaba sökerken zararmı verdi camcı,, ne yapayım sizce,, kim anlar bu işten acaba ???

aynı yere gitmekte fayda var. en azından hatasını düzeltmeli. tam oturtamamıştır. tabi inşallah zarar vermediyse.

zaten yaparken dikkatimi çekmişti söylemiştim filim yapan ustaya, abi dedi daha önce ellenmiş bunlar o yüzden açık kalıyor tam oturmuyor dedi ama, belkide kendi zarar verdi bilemiyorum valla,, acaba iç tarafta ne var tutan tırnak falanmı vardıda kırıldımı acaba, vidalayım diyorum çok çirkin duracak, ne yapsam acaba ??

zaten yaparken dikkatimi çekmişti söylemiştim filim yapan ustaya, abi dedi daha önce ellenmiş bunlar o yüzden açık kalıyor tam oturmuyor dedi ama, belkide kendi zarar verdi bilemiyorum valla,, acaba iç tarafta ne var tutan tırnak falanmı vardıda kırıldımı acaba, vidalayım diyorum çok çirkin duracak, ne yapsam acaba ??

o zaman döşemeciye gidin. iç kısmında klips var ve cama yakın kısmında uzun bir plastik var döşemeye yapışık olması lazım. dikkatli sökülmediyse o plastik ayrılıyor tekrar yapıştırılması lazım. epoxy yada belki sıcak silikon iş görür

Büyük ihtimal senin anlattığın gibi galiba vaziyet,, herhangi bir döşemeci halledebilirmi acaba,, istanbulda varmı tavsiye edebileceğiniz biyer ???

sıcak havayı fazla tutup eritmedi inşallah

Arabama hiçbir zaman film taktırmam. Bu işler aracı eskitir. Görüşü azaltır. Pislik tutar, plastiktir çizilir, oyuncağa döner o iş :|

Arabama hiçbir zaman film taktırmam. Bu işler aracı eskitir. Görüşü azaltır. Pislik tutar, plastiktir çizilir, oyuncağa döner o iş :|

ben de öyle. eskiden corolla araba almıştım. camlar filmliydi. doğru sanayiye gidip filmi söktürdüm. aslında denk geldiği için öyle oldu. yoksa filmli arabayı almam.

Bende aracı alır almaz filmleri söktüm..Yararı var evet ama dediğiniz gibi görüşü özellikle gece çok azaltıyor..

Muşambacıya gidip film çekilirse dedikleriniz olur.

Kaliteli malzeme ve işçilikle cam filmlerinde sorun yaşanmıyor genellikle.
Zift karası filmleri katmıyorum. Özel durumlar haricinde otomobil için mantıksız, ona katılıyorum.

Geri