Camdaki çizikler!!!

baticaliskan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ön camda sileceklerden oluşan çizikleri gidermek için yapılabilecek bi yöntem varmı arkadaslar

fazla derin değilse oto camcılar birşeyler yapıyor çiziklere tamir edebiliyorlar ama derinse veya uzun süredir çizikse yapılamıyor. Bizde ufak bi nokta vardı götürdük uzun süre kalmış tozlanmış yaparsak iz kalır dediler. Sonra e-5 de giderken cama taş geldi bizde kaskodan değiştirdik :D :D

Camcılar çizikleri giderdiklerini söylüyorlar ama nedir ne değildir bilmiyorum. eski aracımızınkini çok çizildiği için değiştirmiştik...

ya bahause ya da koçtaşta tüp şeklinde satılan cam çizik gidericiler var hiç denemedim ama işe yarayabileceğini düşünüyorum...

Çok sağolun deneyen olursa eğer fikir beyan etsin lütfen.Çok küçük çizikler ama özellikle güneşli havada çok sinir bozucu oluyor :(

çizik gidericiler kulaktan dolma bildiğim kadarıyla, boşluğu doldurmaktan ziyade genel olarak o bölgeyi inceltiyorlar, bu durumda benim aklıma şu sonuç geliyor camın genel rezistansında bi bozulma olacak ve gelen ufak bi darbede cam o bölgeden çatlayacak, komplo teorisi gibi oldu ama idare ediverin gari:)

ben de aynı kaderi paylaşıyorum özellikle güneş vurduğunda hem şekil itibariyle kötü oluyor hem de görmekte zorlanıyorum. Geçen hafta bayağı bir araştırdım. yaptıran birkaç arkadaşla konuştum. Genellikle 1 ay felan sonra daha kötü bir görünüm alıyormuş. cam buğulu gibi oluyormuş. ben vazgeçtim. cam fiyatını tam olarak bilmiyorum ama cam değiştirmek kaskoyu bozmuyormuş. Burada önemli olanda orjinal cam taktırmak. çünkü genel de yerli takmak taraftarılar. onun da verimli olacağını zannetmiyorum.

...

Son düzenleme:
Geri