- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hllb link' Alıntı:başlığı görünce yok artık bu da sorulur mu demiştim. resmi görünce de okkalı bir yok artık bu da yapılır mı dedim.![]()
z_ygt link' Alıntı:Bugün servise gittim parçanın olmadığı tespit edildi ve garantiden takıldı. Aracı Reis Otomotiv den aldım. Aracın son kontrolleri iyi yapılmadan teslim edilmiş. Aldığım gün de garantiden direksiyon airbag i vites Topuz'u vitesin önündeki cep değişti. Ayrıca aracın bagajında üç noktada göçük mevcuttu, bununla hiç ilgilenmediler. Bu bayi Opel e yakışmayan bir bayi. Opel müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Bununla ilgili başka bir şey talep edilebilir mi?
z_ygt link' Alıntı:Bugün servise gittim parçanın olmadığı tespit edildi ve garantiden takıldı. Aracı Reis Otomotiv den aldım. Aracın son kontrolleri iyi yapılmadan teslim edilmiş. Aldığım gün de garantiden direksiyon airbag i vites Topuz'u vitesin önündeki cep değişti. Ayrıca aracın bagajında üç noktada göçük mevcuttu, bununla hiç ilgilenmediler. Bu bayi Opel e yakışmayan bir bayi. Opel müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Bununla ilgili başka bir şey talep edilebilir mi?
yok artik daha neler !!!!! Siz bence araca bir ekspertiz yaptirinz_ygt link' Alıntı:Bugün servise gittim parçanın olmadığı tespit edildi ve garantiden takıldı. Aracı Reis Otomotiv den aldım. Aracın son kontrolleri iyi yapılmadan teslim edilmiş. Aldığım gün de garantiden direksiyon airbag i vites Topuz'u vitesin önündeki cep değişti. Ayrıca aracın bagajında üç noktada göçük mevcuttu, bununla hiç ilgilenmediler. Bu bayi Opel e yakışmayan bir bayi. Opel müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Bununla ilgili başka bir şey talep edilebilir mi?