12 Mar 2008 #21 ekremcan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 103 Tepkime puanı 0 Puanları 0 gazete uzun vadede camda çiziklere sebep olur diye biliyorum ve bu yüzden hiç denemedim, eski atlet ve tişört kullanırım
gazete uzun vadede camda çiziklere sebep olur diye biliyorum ve bu yüzden hiç denemedim, eski atlet ve tişört kullanırım
12 Mar 2008 #22 Gökay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Haz 2007 Mesajlar 1,706 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Amma cammış ya...ben yıkamacıya sildiriyorum olmadı benzin alırken...no problem..
12 Mar 2008 #23 A aykal Bilgi Girilmemiş 42AJZ70' Alıntı: Mikrofiber Bez Derim... Yada Atlet... Kullanmadiğin Atlet Iyi Iş Görüyor... Yikamicilarda Atlet Boxer V.s Kullaniyooo... )) Genişletmek için tıkla ... atlet gördümde boxer fln görmedim sürdürmem arabama elalemin donunu monunu
42AJZ70' Alıntı: Mikrofiber Bez Derim... Yada Atlet... Kullanmadiğin Atlet Iyi Iş Görüyor... Yikamicilarda Atlet Boxer V.s Kullaniyooo... )) Genişletmek için tıkla ... atlet gördümde boxer fln görmedim sürdürmem arabama elalemin donunu monunu