Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim yüzümüzden arkadaş üye otomobillerine aracının fotolarını koydu herkes olmamış yok beğenmedik vs dedi sonra böyle oldu işte çok iyi olmuş pırıl pırıl eline sağlık kardeşm 045thumbsup
Bizim yüzümüzden arkadaş üye otomobillerine aracının fotolarını koydu herkes olmamış yok beğenmedik vs dedi sonra böyle oldu işte çok iyi olmuş pırıl pırıl eline sağlık kardeşm 045thumbsup
Evet onunda etkisi büyük. Ama daha çok aracın orijinal krom çitalarını yerinden çıkardığı için söktüm. Bahsetmiştim sağ arka kelebek camı kurularken yanlışlıkla çita yerinden çıkmıştı. Servis bana bu camın komple olduğunu söyledi yanı krom çerçeve cam ile berabermiş. Kaskodan değişimi söyledim. Bana bunun cam değil parça olarak geçtiği için kasko bozulmaz ama bir kademe geri gelir dedi yanı seneye %30 indirim yerine %20 alırmışım. Bende vazgeçtim. Siyah Amerikan silikonu ile yapıştırdılar. Bundan bir şey olmaz boşver bundan sebep değişmeye değmez dediler bende tmm dedim.
Günde 2 paket sigara içiyorum ama astramı aldığım günden beri içinde sigara içmiyorum Ankara-istanbul yolda giderken 100 km'de 1 sigara içmek için duruyorum
Günde 2 paket sigara içiyorum ama astramı aldığım günden beri içinde sigara içmiyorum Ankara-istanbul yolda giderken 100 km'de 1 sigara içmek için duruyorum
Bende uzun yola giderken artık dayanamaz sağda durur bir sigara yakardım. Hatta arkadaşın beyaz Connect'i vardı, otobanda falan biz sağda sigara içmeye durduğumuzda görenler radar sanıp yanımızdan yavaş geçerlerdi.
Bende uzun yola giderken artık dayanamaz sağda durur bir sigara yakardım. Hatta arkadaşın beyaz Connect'i vardı, otobanda falan biz sağda sigara içmeye durduğumuzda görenler radar sanıp yanımızdan yavaş geçerlerdi.