Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski düğmeleri kenarından kadtırıp çıkarın arkasındaki kabloyu sökün parçacıdan rica edin sadece kabloyu takarak yerine oturtmadan test ediceğinizi söylehin ve izin berirse deneyin. Orjinali 70 yam sanayi 40 civarı diye hatırlıyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
değiştirmene gerek yok yaa klasik sorun. o cam dugmelerinin olduğu bölümü cıkarın içini acın pas sökücü spreyi bolca sıkın sonra düğmeyi 20-30 kez hızlı hızlı kaydırın içini pecete gibi bişeyle kurulayın yeniden takın sorun çözülür. 10 dk lık işi var
söylediğin gibi arkalardan çalışmıyo önlerde calısıyosa ya cocuk kiliti düğmen bozuk (oksitlenmiş olma ihtimali yüksek) yada arka cam düğmelerin bozuktur. benim anlattıgım sekilde deneyimn once olmazsa arka cam dügmelerine baktırırsınız ki onuda denemesi kolay. ön sağ taraftaki calısan cam dügmesini söküp arka kapıdakilerle değiştirip denersiniz arkaların bozuk olup olmadıgı anlasılır
söylediğin gibi arkalardan çalışmıyo önlerde calısıyosa ya cocuk kiliti düğmen bozuk (oksitlenmiş olma ihtimali yüksek) yada arka cam düğmelerin bozuktur. benim anlattıgım sekilde deneyimn once olmazsa arka cam dügmelerine baktırırsınız ki onuda denemesi kolay. ön sağ taraftaki calısan cam dügmesini söküp arka kapıdakilerle değiştirip denersiniz arkaların bozuk olup olmadıgı anlasılır