cam filmi

bi dahaki hafta sonu yaptırmayı düşünüyorumda bakalım nasıl olcak sizce kaç numara film daha iyi olur ben simsiyah olsun istemiyorum hafiften açık ama filmsiz duruomuş kadarda açık değil
''Mel-a-ku'' Arkadaşımızın dediği gibi 1 Numara yaptırın ;)

peki bana 1 numara filme örnek bi reism verebilirmisiniz acaba?

peki bana 1 numara filme örnek bi reism verebilirmisiniz acaba?
nov12293ww4.jpg

407km6.jpg

fotoraf1022cj8.jpg

407 deki güzel duruyor fakat puntodaki biraz açık gibi geldi.çok teşekkür ederim ilgin için

407 deki güzel duruyor fakat puntodaki biraz açık gibi geldi.çok teşekkür ederim ilgin için
O Güneş ışığı yansımasından oluşur diye düşünüyorum.
Bu arada resimler hiç önemli deil her zaman... :)

saolalın kardeşim..;)

En azından belli bi numaraya kadar izin verilse iyi olurdu gerçekten.. hafiften karartsak nolur sanki.. aslında bi sürü de araç görüyorum filmli.. bunlar her TÜVe gittiklerinde söküyorlar mı bunu? yani yeni araçta 3 sene sonrasında da 2 senede bir ?!? aslında araçıma bire bir perde var.. var ama.. kendiniz bakın yani
http://www.hepsiburada.com/Liste/bo...ls.aspx?categoryid=264131&productid=otbod2712

sıradan perdeler 3 - 5 tlye satılırken bunu abartmışlar... ikamesi yok çünkü...

peki bu olayda sadece arka ve yan camları kaplamak da mı yasak??:confused:

Ben 1 sene boyunca 2 numara ile gezdim kimse bir şey söylemedi. Muayeneden hafif kusurla geçti. Ama ruhsattaki bir problem yüzünden sökmek zorunda kaldım. Trafik filmli araca yeni ruhsat vermiyormuş. Şimdi yine yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü çok büyük bir rahatlık.

puntodaki bir mi? ee bir numara dedikleri koyu diye biliyorum kafam karıştı:S

ben ölcüleri bilmiyorum fakat çok açık yada çok koyu olmiyacak bi film istiyorum.izmitte makul fiyatlı ve kaliteli bişeyi nerde yaptırabilirm arkadaşlar...

Geri