- Konuyu Başlatan
acil durumda bi demir veya levye ile delinebilir diye düşünüyorum kazmayla falanda delinebilir delindikten sonra zaten açılır cam yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya dışardan zaten açılabilirde içerden açmak gerekirse, sorun olur diye düşünüyorumacil durumda bi demir veya levye ile delinebilir diye düşünüyorum kazmayla falanda delinebilir delindikten sonra zaten açılır cam yani
Bu cam filminin neden yasak olduğunu hala anlamadım :sorry:Arabayı aldığımdan beri yani 3.5 senedir cesaret edipde film taktırmadım ve bu süre zarfında 1 kere polis çevirdi beni. Geçen hafta cumartesi arka cam 2 numara, yanlar 1 numara olmak üzere film yaptırdım. (95 TL) ve pazartesi polis çevirdi filmleri sökeceksin dedi (Sanki beni takip etti- Filmler kurumadığı için camları bile henüz açmamıştım) Allahdan polis bacanak izine gelmişti onun sayesinde kurtardık. Bakalım ne zaman söktürecekler. Fakat herşeye değer şimdiye kadar boşuna beklemişim gerçekten süper oldu. Arabaya severek biniyorum.
Bu cam filminin neden yasak olduğunu hala anlamadım :sorry:
Bu cam filmi 2 numara ve altındakiler yasak deilmi ?hesapda polısler aracın ıcını goremıyormus ... en fazla 2 numaraya kadar arabanın camları fılmlı olsa ıyı olur , polıs ıcını gormesede arabayı 30 metreden tanır ısterse zaten.
Hmm...hep soyluyorum. komple 1 yapın rahat edın. herturlusu yasak. ama 1 numara bağışlayıcı olabilir.