Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kocaelide aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum önerileriniz nerde yaptırabilirim kaliteli olsun istiyorum ve ne kadara halladebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Cam filmi gerçekten faydalı. Araç içine giren güneşi ciddi oranda engellediği için hem döşemeler torpido aksamı hem de içinde olanlar için işe yarar. Ayrıca yaz aylarında klimanın performansınıda etkiliyor
yalova biraz uzak kalıyo izmit sanayisinde flaan güzel yapan bir yer biliyomusunuz ben bi yer biliyorum ama kalitesini bilmediğim için araştırıp öyle yaptırmayı düşünüyorum aynı zamanda xenon da yaptırcam xenonda neyi önerirsiniz..??
ben muayeneye gittiğimde kendi tanık olduğum bir konuşma geçti cam filmi daha iyi kaza anında camın dağılmasını önlüyo demişlerdi ben ordan aldığım cesaretle muayeneyi dert yapmıyorum yani
ben muayeneye gittiğimde kendi tanık olduğum bir konuşma geçti cam filmi daha iyi kaza anında camın dağılmasını önlüyo demişlerdi ben ordan aldığım cesaretle muayeneyi dert yapmıyorum yani