cam filmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bazen polislere hak vermiyor değilim..
Benim bir modifiye meraklısı arkadaşım vardı. Adam öyle koyu bir cam filmi yaptırmıştı ki, akşamları sola sağa dönüşlerde özellikle park ederken dikiz aynasını görebilmek için yan camlarını açmak zorunda kalırdı. Çok iyi hatırlıyorum çünkü, adamın arabasına kışın binmek kadar kötü bir eziyet yoktu. Ha bire cam açılıp duruyordu buz gibi havada :)

demekki onun cam filmi biraz da adi malmış çünkü bizim burada bir tane honda da var film okadar koyu ki içersinerdeyse hiç görünmüyor ama içerden dışarsı hiç sorun yok normal bişekilde görünüyor gecede aynı:good:

bu film 2 numara mı oluyor şimdi...
amerikan filminin ne özelliği var...

benim çektirdiğim filmin numarasını bilmiyorum ama bu filmin 1 ton koyusu vardı camın koyuluğu resimde gözüküyor ayrıca görüş netliği çok iyi

Aslında para çok olacak klormatik cam taktıracan gündüz güneşte simsiyah gece hava kararınca bembeyaz.
Arabalarada yapıyolar klormatik camı ama dediğim gibi çok pahalı!

Lüks arabaların çoğunda var klormatik cam.

Filmi boşverin arkadaşlar. Film hem yasak hemde iyi olmuyor düzen tutmuyor. Klormatik cam taktırın olsun bitsin.

bende daha yeni çektirdim ameriken çizilmez 5 cam 80 ytl en arka 3 numara diğerleri 2 fakat diğerlerini 1 yaptırsaymısım daha iyi olurmus biraz koyu oldu ,hava kabarcığı yok 2-3 tane var dı 3-4 günde gitti

Klormatik camların fiyatları nedir arkadaşlar bilen varmı

beyler ziebart yada sonax,bence taktırmışken en iyisini taktırın,ucları kalkmaya baslıyo ötekilerin zamanla

hem günes ısınlarınıda süzüyor.tabi bütcesi olan colormatik taktırsın.bir gözlükcünün oğlu olarak en sağlıklısının bu olduğunu düşünüyorum

Geri