cam filmi yasakmı

hayır film çekilenler değil şahin ve doğan arabaların arkasını havaya kaldırırlar birde arka difransiyele fosfor yapıştırırlar birde camlara aynalı film çektirirler bu arada cms 40 takmayıda unutmayalım biz onlara ankara da çakal arabası deriz......

çakal arabası gibi bir genelleme yapman yanlış benden söylemesi;)
bende ankaralıyım neyin neye dendiğini iyi bilirim onların kendi kültürüdür karışamayız karışsak bile çakal gibi bir benzetmede bulunamayız herkes kendinden sorumludur;)

"galfordb" yine insaflı davranmış, çakal demiş. Bizim burda ...:(..... derler. Burada söylenmez ayıp olur. ;)

Son düzenleme:
bizim burada öyle deniliyo oyle yazdım acaba soruyorum biz arabayı yere indirmek için 200 euro para veriyoz adamlar kaldırmak için veriyo mantığa bak ya bide endazesiz adamlardan hoşlanmam adam 1,6 arabayla herkese bulaşıyo bu bizim gidip aracımızın motorunun stok haliyle ferrariye bulaşmamız gibi bir şey çakal olmalarının sebebi endazesiz olmaları gerçi bizim tr yollarına o arabalar bile fazla ama neyse

Son düzenleme:
:rolleyes::rolleyes:

komple yapilmazsa niye yasak oluyor?
ben, benim vectra kombinin arka 5 camini kapladim. icerisi gözükmüyor. ama yasak degil,kagidi var. Türkiye'de niye yasak olur ki? garip. perde taksam nolcek?o da mi yasak?

söför cami ve ön cam farkli tabii....

yaa arka camlara zaten pek sorun cıkarmıyorlar benim eski vectra da arkalar kapılar arka camlar flimliydi muyanede filan sorun çıkmadı hiç ama önlere gercekten izin vermiyorlar...

ben güvenlik filmi istiyorum, çok hafif de koyu renk tercih edecegim.ama ona bile birşey derler diye endişe ediyorum

ben güvenlik filmi istiyorum, çok hafif de koyu renk tercih edecegim.ama ona bile birşey derler diye endişe ediyorum
abi hiç bişey demezler benim arabadakiler tam senin aradaığın gibi
çizilmez ayrıyetten;)

istanbulda gercekten bu konuda sıkı denetım war adamlar hıc affetmıyolar..hatta bıgun arkadasın tipo marka arabasıyla bi musterime gidiyodum arka camlar zıfırı karanlık polis cevırdı bende ogun cok gergınım ceza yazıcam dedı bı tepem attı butun flımlerı kendım kopardım hadı yaz sımdı neye yazcan dedım bısey demedı ıı gunler dedım cıktım gıttım :D

Geri