cam filmi yasakmı

BENDE ORTA KOYU ÇİZİLMEZ CAM FİLMİ VAR SATTIĞIM ASTRADADA VARDI HİÇ BİR POLİSE O ŞEKİLDE RAST GELMEDİM GELSEMDE ARABADA MALBORO SİGARASI TAŞIYORUM ZATEN :good:

:)
emre000' Alıntı:
BENDE ORTA KOYU ÇİZİLMEZ CAM FİLMİ VAR SATTIĞIM ASTRADADA VARDI HİÇ BİR POLİSE O ŞEKİLDE RAST GELMEDİM GELSEMDE ARABADA MALBORO SİGARASI TAŞIYORUM ZATEN :good:
:) :kop:

ArkadaŞlar Ben Polİs Olmama RaĞmen Aracima Fİlm Çekmİyorum, Yasak Dİye :(

AYRICA EMRE KARDEŞ BEN İSTANBULDA ÇALIŞTIĞIM DÖNEMDE ÇOK ADAMA 5 YTL BANKNOTU YEDİRDİM GERÇEKTEN ADAM PARAYI ÇİĞNEDİ VE YUTTU. SENDE SİGARAYI YEMEK ZORUNDA KALMA SONRA

arkadaşım normalde yasak ama onada çare buluyolar gerek istanbul da gerekse ankara da var.çare olarak 0 yada bir numara lazerli film çekiyolar.bu filmlerin özelliği içeriyi gösteriyo ama çok yoğun güneş ışığında kararmaya başlıyor yani renkli cam gibi duruyo aracında aracında normalde renkli cam varsa çektirme çünkü bu sefer gerçekten çok dikkat çekiyo ama renkli cam yoksa çektir derim ben bu filmleri gerçekten hem dikkat çekmiyo hemde çok güzel duruyor...

Yasak ama uygulanan yer var uygulanmayan yer var....

YASAK OMASINA YASAK ANCAK DEDİĞİNİZ GİBİ DOSTLAR ARACIN İÇİ GÖRÜNECEK ŞEKİLDE OLURSA PEK SES ÇIKARAN GÖRMEDİM....

BEN ARABAMA EN AÇIĞINDAN EMNİYET FİLMİ ÇEKTİRDİM İÇ DÖŞEMELERDE KOYU OLDUĞUNDAN ŞOK ŞIK DURDU ORJİNAL RENKLİ CAM GİBİ...

BUGÜNE KADAR HİÇBİR POLİS BİŞİ DEMEDİ...AYRICA MUAYENEDEN DE BU ŞEKİLDE GEÇTİM...KONTROLÜ YAPAN ADAM CAMLAR ORJİNAL RENKLİ Mİ DEDİ BAKTI RUHSATTA BÖYLE BİŞİ YOK YAKINDAN İNCELEDİ...ÇOK GÜZEL OLMUŞ DEDİ HİÇ FİLİM GİBİ DURMUYO DEDİ VE İMZALADI....

ÖNLERİ FARKLI ARKALARI FARKLI KOYULUKTA
YAPARSANIZ ÇOK DAHA DİKKAT VE GÖZE BATAR BİDE EYER ÖN CAMA ÇEKTİRMEZSSENİZ ÇOK SIRITIYO BİLİİİİİİİM DİYE ...

BEN ÖN CAM DA DAHİL BÜTÜN ARABAMI TEK RENK YAPTIRDIM...BUGÜNE KADAR HİÇ SORUN ÇIKMADI..İNŞALLAHTA ÇIKMAZ BUNDAN SONRA....

avatrve imzamdaki resimler filimsiz hali arabamın..:)

ön cama bile çeken doğanclar gördüm hemde aynalı:):):) allah akıl fikir versin nediyim:):)

abicim o arabaları mazur gör artık biliyosun ankara piyasasında o arabalara çakal arabası diyolar...

abicim o arabaları mazur gör artık biliyosun ankara piyasasında o arabalara çakal arabası diyolar...

hangi arabalar pardon anlayamadımm.konuda flim çekmeknin yasak olup olmadıgı tartışılıyor hangi arabalar çakal arabası flim çekilen arabalar mı çakal arabası oluyor???

Geri