Cam filmi (Solarmaster mi 3M mi?)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra_21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın itibariyle aracıma servisinde 5 cam filmi + ön kaput koruma yaptırmayı düşünüyorum.3M ile solarmaster arasında kaldım.Servisindeki cam filmi markası 3M, sanayide ise Solarmaster var. Fakat servisindeki ilgi ve alaka daha fazla.Bu konudaki değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Kesinlikle 3m diyorum

5 cama film için 3m ne kadar istiyor?

3m aga daha iyi diye biliyorum:D

Kesinlikle 3M,benin aracımdada 11 yıldır var en ufak bir kabarma kalkma solma deformasyon olmadı ilk günkü gibi duruyor,işçilikte önemli tabi ama 3M bu konuda 1 numara

hep yaptırmak istemişimdir bu cam filmini ama illegal olduğundan hiç yaptırasım gelmiyor nasıl yaptırıp dolaşıyosunuz merak ediyorum.

hep yaptırmak istemişimdir bu cam filmini ama illegal olduğundan hiç yaptırasım gelmiyor nasıl yaptırıp dolaşıyosunuz merak ediyorum.

aşırı koyu kapkara olmadıktan sonra birşey demiyor polisler,yazın araçta çocuklar oluyor güneş ışığını kırsın diye kaplattık diyince ses çıkartmıyorlar,dediğim gibi aracın içi görünecek tonda olacak aşırı koyu değil...

valla abi 350 çok gibi llumarda çok kalitelidir 5 cam 250 lira tabi ne kadar bi kalite farkı var 3m ile arasında bilmiyorum.

Geri