Cam Filmi Dikkat önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bence "emniyette tanıdık olursa yapılır" yolu yanlış . Çünki polis tanıdığım var bayağı sözü geçen biridir o kadar basit olsa adam kendi arabasının filmlerini ruhsatına işlerdi inanın bana. Kimse kimsenin hatrına hele devlette emniyette kolay kolay vebal altına girmez.

Arkadaşlar bence "emniyette tanıdık olursa yapılır" yolu yanlış . Çünki polis tanıdığım var bayağı sözü geçen biridir o kadar basit olsa adam kendi arabasının filmlerini ruhsatına işlerdi inanın bana. Kimse kimsenin hatrına hele devlette emniyette kolay kolay vebal altına girmez.

Bu yoruma katiliyorum.
Ancak su sekilde:
Turkiyede emniyet (bir kac sube haric orn: terorle mucadele, narkotik, cinayet...vs vs) hic bir seyin altina girmiyorlar. :)
27 agustosta arabam calindi. Polis gayet rahat bir sekilde "kasko var mi?" diye sordu. Var diyince de "30 gun sonra gel bulunamadi kagidini al" dedi.
Ee biraz arasaydiniz!!!! Ama yoook yurdumun memuru (istisnalar kaydeyi bozmaz) rahatini hic bir sekilde bozmaz! Aman is yaptirmaya kalkmayin bir de hakaret yersiniz.

neyse bu konuda cok doluyum. :)
Burada ki konuyu isgal etmeyeyim.

bende film var 4aydır daha bi sorun olmadı

renkli cam taktırın polis nezaman durdurur diye düşünmektende kurtulun bende ceza yedim filmden ön cam dahil renkli cam taktıdım ön cam hariç 250 ytl di geçen sene fimden hem uygun orjinal camlarıda yedek kaldı

ruhsata ıslenmıyor sıyah cam zaten cızmeye kalkınca anıyo ama renklı camda tse standart no su fıla var camın uzerınde polıs onu gordumu bırsey dıyemıyo bence en mantıklısı ne muayenede nede polısle ugresmazsınız bıraz masraflı ama zevk ısı masraf dınlemez:)

renkli camlar bildiğmiz fabrika çıkışlı olanlar mı yoksa biraz daha koyu bişi mi....

Herkeze merhaba,

gecenlerde bi arkadasim anlatti. kendisi bir marka otomobil saticisi(resklam olmasin diye, markayi yazmadim) yani Showroom da. simdiye kadar cok arac ve cok 4x4 satmis ve bi raracta bi problemle karsilasmis.
4x4 in sahiplerinden biri arkadasi aramis ve demiski, polis bana siyah camdan ceza kesti ve bu paranin bana iade edilmesini istiyorum. Sasirmis basta, sonra müsteriyi arastirdiginda ortaya cikmiski, ruhsatta arka camlarin siyah ibaresi yok. yani sifir alis oldugunuz siyah camli araclarin bile ruhsatinda islenilmis olmak zorunda.
Arkadasin sirketi, ruhsata bunu isletmedigi icin bu cezayi üstlenmis ve adamin ruhsatina isletmisler.

yani siyah cam veya film, ruhsatta islenmis olmali. yoksa yok polis cizmeye kalkti, filmi cizer cami cizemedigi icin birakir diye bisey yok. adam kafayi takarsa cekici cagirir bile

bende cok seviyorum siyah cami, ama malesef :(

Filmli araclari allah polislerden korusun :)

ben ozellıkle sordum camı ısete bılıyomuyuz dıye muamelecılere gıtttım yok ole bısey dedıler eger ıslenıyosa sorun degıl hemen ısletelım yenı ruhsat cıkar oda 130 lıra cıvarı yanılmıyosam hemen ısletelım

Geri