Cam Filmi Dikkat önemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
%50 serbest olsun çok para helal olsun güzel bi kız arkadaşım olsun... :)

Yav bu lazer çektirme kaç kuruş acep ??? Bende geçenlerde bir haber sitesinde okudum bu konuyu,araçta film var ve polis çevirecek diye tırsmaya başladım.

evet bu lazer kaca mal luyo bılgfısı olan arkadaslar,bende bu fılm yuzunden cok muzdarıpım toplam 300 ytl param gıttı 2 kez caza yedım 2 kez fılm cektırdım aha fılmler amerıkan olmadıgı halde bu fıyata geldı oto camcsına sordum renklı cam malıyetını senın arabaya max. 400ytl olur dedı cıgerıme oturdu bence arkadaslar amerıkan cam fılmı cektırecegınıze bence gıdın camları renklı cama cevırın polıs agzını acamaz o zaman sıze aslanlar gıbı rahat rahat gezersınız herkesı fılmını soktururken:D

ya renkli cam yapınca ruhsata işli olması lazım deilmi

evet cam filmi yasak bu konuda sana katılıyorum. Ama benim arabanın biyerini çizecek bende bakacam?
valla yapıcak birşey yok polis sana sormuyor zaten cart diye çiziyor ruhsatını alıyor sök filmi gel al ruhsatı diyor:mad:

Ruhsatı aldıktan sonra 3 gün süre verir 115 ytl de ceza yazar.

bizim arkalar aldığımzda vardı film deil yani orj. cam bi sorun olurmu önlere çekecektim biraz ertilicem artık :)

ewet yasak çoğu kişi biliyor..mesela bizim comboda şeffaf var tam koyu değil kolay kolay anlaşılmıyor yani film yaptıracaksanız tam koyu yaptırmayın dikkat edilmeyince anlaşılmıyor gibi bişiy:D

yahu bu cam filmi can sıkmaya başladı tamam benim arabanın içi hiç gözükmüyr ama elden ne gelirki? lüks araçlardada filmler var ve ruhsatlarında yazmıyor madem öyle bende gider hafif renklendiririm camları bide otomatik perde sistemi yaparım. düğmeye bastım mı perdeler kapanacak tabii perdeler siyah makan aracındakilerden olucak yanlış mıyım?

Geri