Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen hafta sırf cam filmi yüzünden arka 3 camda film vardı önleri önceden sökmüştük. gece zifiri karanlıkta bile film var diyip ceza yazdılar.. 130 tl bence yaptırmayın... paranıza yazık.
benim aracım siyah camlarda koyu siyah filmli içi zor görünüyor polis hiç durdurmadı beni muayeneden de geçti kasımda tekrar muayeneye girecek aracım 6 yıldır filmli kullanıyorum.
Cam filmi seviyorum. araba almadan once aklımda olan ilk şeydi. olmazsa olmaz derdim.
arabayı aldım ilk hafta film cektirdim.
sonra lpg taktırdım.
lpg takınca ruhsat değişiyormuş ve uayeneye girmek gerekti.
hop filmi söktürdüler.
arkadaşlarımdan film kullanan var. çevremde 10 aracın 2 3 u filmli. forum arkadaşları dışında ceza yiyen bende duymadım.
Açıkcası kaşınıyorum ama bende çekingen düşünceliyim. yaptırsam mı yaptırmasam mı
Ben 2 numara çektirdim 1 sene kaldı hiç bir polis bir şey demedi. Daha sonra muayenedeki klasik W0L WOL problemi yüzünden sökmek zorunda kaldım. Alışmıştım çok rahattı ama bir daha çektirir miyim kararsızım. En arka cama 2 yanlara 1 düşünmüyor değilim.