Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polen filtresi ıslakk ondan yapıyor konuyu açan arkadaşdan haber gelse de sonucu öğrensek eğer olmadıysa başka sebebler den yapar06bb2655' Alıntı:aracının kaloriferini dış sirküde çalıştırcaksın sürekli.biraz duman yutarsın ama bunun önemi iç dış nem oranını dengelemektir iç dış nem dengelenince asla buğu olmaz.ama genede oluyosa ve hava sıcakkende yapıyosa kalorifer delinmiştir antifiriz kaçırıyodur.sürücü yada yan koltuğun arasından vitesin ön taraflarına doru akan bişeyler görürsen haman götür yapsınlar.kalıriferin bakırsa delik yerine 20ytlye bi kaynak çakıyolar bitti geçti.ama bunlar yoksa kesinlikle dış sürküde ısıt arabayı,eski corsam da çok başıma geldi ordan biliorum.yaz günü buğu engelleyici alan bi ben vardım sanırım...
tansugurler' Alıntı:polen filtresi ıslakk ondan yapıyor konuyu açan arkadaşdan haber gelse de sonucu öğrensek eğer olmadıysa başka sebebler den yapar
polen filtresine neden bakmıyorusunuz başka yerden olmaz çünkii lütfen yazdıklarımıza dikkate alınn polen filtresini söküp 1 2 gün öyle deneyinnn. okeskikasa' Alıntı:Araçta klima yok, dış iç iki şekilde de deniyorum kesemiyorum,yazın yapmıyo şükür de soğuklarda çözemiyorum kalöriferi değişik şekillerde üfletiyorum hep aynı.
Buğu kesici sprey aldım ama camın canına okuyo çok kirleniyo cam onla.
biraz daha denicem ama değişik fikirler varsa söyleyin hepsini deneyeyim.
Denicemtansugurler' Alıntı:polen filtresine neden bakmıyorusunuz başka yerden olmaz çünkii lütfen yazdıklarımıza dikkate alınn polen filtresini söküp 1 2 gün öyle deneyinnn. ok