Çalışma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan centrum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

centrum

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 model otomatik vitesli astra (1.4) sahibiyim.3 hafta kadar önce kontak anahtarını 3-4 kez çevirmeden aracım çalışmamaya başladı.Servise götürdüğümde valfin değişmesi gerektiğini söylediler.Değiştirdik.Parça değişiminden sonra bir kaç kez normal çalıştı.sonra yine aynı sorun başladı.
Bir ustaya bakması için bıraktım.Akün bitmiş dedi.hemen değiştirdim.Ama sorun çözülmedi.sizce ne olabilir?.Bu tür sorun yaşayan varmı?

Son düzenleme:
avans diye parça yokki

ayrıca sabah geçme çalışma da enjektörler tıkalı olabilir veya da soğutma suyu ısı sensörü bozuk olabilir geçen gün değiştirdim bir adet sensör

haklısınız düzelttim

2 farklı servis ustası birde özel servis ustası baktı.Olası tüm parçaları kontrol ettiler herhangi birşey bulunamadı.Geç çalıştığında motor arıza ışığı yanıp sönüyor.

2 farklı servis ustası birde özel servis ustası baktı.Olası tüm parçaları kontrol ettiler herhangi birşey bulunamadı.Geç çalıştığında motor arıza ışığı yanıp sönüyor.
soğutma modülüne girsinler ve ayrıca tech2 cihazı varsa servislerde sorunu bulmamaları mümkün değil dediğim gibi modüle girip arıza koduna baksınlar ısı sensörü arızası varsa değiştirsinler ok

Geri