Çalıntı Buluntu Araç ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ern1402

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hem ilk kazası hemde hatasız yazıyor birde, enteresan..

2 çuvalda para istiyor. Deli mi yok piyasada...

satarken nasıl devır ıslemı yapıcak ruhsat yok ortada kazasını darbesını gectım , arac polıs tarafından aranmıyor mu kafam karıstı ıyıce

kör alıcı kör satıcı normal bulur birini...

kör alıcıyı bulduda nasıl satıcak onu anlamadım

aracın çalıntı buluntu olması anladığım kadarı ile ilk önce çalınmış daha sonra araç antalyada kaza yaptıktan sonra bulunmuş.teslimde oradan olacağına göre.ama sakıncalı bir durum gibi :( :( :(

bildiğim kadarıyla araç çalınınca kasko araç sahibine yeni araç ve ya parasını veriyo araç bulununcada kasko satıyo araca yeniden ruhsat çıkartılarak satış yapılıyo

araç sahibinin aracı çalınıyor bir süre bulunamayınca araç sahibi kaskodan parasını talep ediyor. Ve parayı alıyor. Araç atıyorum 3-4 ay sonra bulunuyo. Araç sahibine bize size verdiğimiz parayı geri verin bizde aracınızı size verelim isterseniz diyor. Tabi araç sahibi genelde kabul etmiyor bu durumu. Öyle oluncada o aracı kasko şirketi piyasanın altında bi fiyata elden çıkarıyor. Tamamen yasal bir durum ve herkes aracı alabilir bi kısıtlama yok. Benim bildiğim bu:)

aracın çalıntı buluntu olması anladığım kadarı ile ilk önce çalınmış daha sonra araç antalyada kaza yaptıktan sonra bulunmuş.teslimde oradan olacağına göre.ama sakıncalı bir durum gibi :( :( :(
Katılıyorum..

Geri