Çalıntı Buluntu Araç ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama şöyle bır durum var , arac kaskodan satılıyor dıye demıyor , hasarlı arac satan bır galerıden .. bana bu işte bıraz yalan dolan var gıbı geldı

ama şöyle bır durum var , arac kaskodan satılıyor dıye demıyor , hasarlı arac satan bır galerıden .. bana bu işte bıraz yalan dolan var gıbı geldı
belkide galeri kasko şirketinden almıştır aracı kar koyup satıyordur

belkide galeri kasko şirketinden almıştır aracı kar koyup satıyordur
evet oda olabılır

kasko şirketi aracı değerinden satmayla uğraşmaz, aracın sorumluluğunu almaz kendi adını lekelememek için.. almak isteyen bi galeriye verir geçer, satışıylada galeri ilgilenir..

Çok Karısık Bir Durum :eek:

Araç çalındığı zaman, kasko şirketi önce birkaç ay aracın bulunmasını bekliyor, bulunamazsa sahibiyle ödeme konusunda anlaşmaya varıyor ve aracı üzerine alıyor.
Sanırım aracın ruhsatı da kayıp, Araç çalıntı olduğuna göre alacak kişi tüm ruhsat işlemlerini kendi yapacak.Yeni ruhsat çıkartılacak, sonra satış işlemi gerçekleşecek.Normalde satan kişinin çıkartması lazım ruhsatı.Resmi işlemlerle uğraşmak istemiyor olabilirler.

Calinti buluntu arac trafikten cekilir sigorta araci acentalar yada ihaleler araciligiyla satisa sunar.Arac trafikten cekildigi icin cekme belgeli olarak alici bulunduktan sonra tekrar trafige sokulur.

Bu aracı tanıdım ben. Beyaz'ın "psikopat" tiplemesinin aracı bu. :)

"Beni duymanı istiyorum ama işitmeni istemiyorum."

"İlk kazasıdır... Hatasızdır..."

:)

cekme belgeli deniyor bunlara yani ruhsat yok hic bir sey yok gayet normal bir satis ama bundan cok vurgun yapildi zamaninda :D

cekme belgeli deniyor bunlara yani ruhsat yok hic bir sey yok gayet normal bir satis ama bundan cok vurgun yapildi zamaninda :D

cekme belgesı aynı zamanda pert olmus arabaların yapılana kadar da cekme belgesı alıp trafıkden cıkardıkları gıbı mı ?

Geri