çalinti araç

ben sitelerdeyim bakar olurum bide bu elmadağa çıkarken bi köy var oraya götürüyolarmıs diye duydum

cok gecmış olsun ınsallah enkısa zamanda bulunur plaka aklımda

geçmiş olsun

Çok Geçmiş olsun Eskisehirde olsamda burdada bakıcam Abi belki buraya getirip satıcaklar en yakın yer burası plakayı aldım telefonuma pazar günü araba pazarına gidicem bakıcam abi...

çok teşekkür ederim arkadaşlar ankarada bakmadığımız yer kalmadı hüseyin gazi çinçin ama yok yok yok polisede haber verdik ama daha bir sonuç çıkmadı

canınızı sıkmak istemem ama o araç çoktan parçalanmıştır.
boşuna aramayın derim
ama inşallah dediğim gibi değildir

geçmiş olsun.inşallah araç bulunur..

Cok gecmis olsun.
Ankarada enisteminde aracı calınmıstı kendisi subay oldugu icin 3 gun sonra jandarma aracınız bulundu gelin alın diye tlf la bildirmis ve gittiginde aracın altındaki 4 tane celik jant ve sıfır lastikler alınmıs bir sekilde takozların ustune bırakılmıs halde lalaganda bulunmustu.
insallah arac bulunur.

Geçmiş Olsun

Cok gecmis olsun.
Ankarada enisteminde aracı calınmıstı kendisi subay oldugu icin 3 gun sonra jandarma aracınız bulundu gelin alın diye tlf la bildirmis ve gittiginde aracın altındaki 4 tane celik jant ve sıfır lastikler alınmıs bir sekilde takozların ustune bırakılmıs halde lalaganda bulunmustu.
insallah arac bulunur.
enişteniz subay olduğu için değil, aracı celik cant ve lastikleri içim çaldıkarından araç bulunmuş. Şans eseri yani.

Size çok gçmiş olsun. O model aracı parçalamak için çalmazlar. Bi yerde benzini bitmiş ve bırakmışlardır. BEnce iyice bakın dwerim etrafa. Elmadağ kayak meerkezine doğru mamk çöplüğüne esertepe bağlum tarafına. geçmiş olsun..

Geri